Trakya Bölgesindeki Üyelerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harrun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun rabbim acı göstermesin

tmm harun benim için sorun yok yarında olur hafta sonuda olur.kesin bi gün kararlaştıralım sonra erteleme filan olmasın .

tmm harun benim için sorun yok yarında olur hafta sonuda olur.kesin bi gün kararlaştıralım sonra erteleme filan olmasın .

Herkes ona göre kendini ayarlamalı ki ona göre plan-proje yapılmalı. ;)

Bende katılırım bir sorun cıkmazsa isten sorun cıkmazsa kacırmam bulusmaları.
Bana uyar arkadaslar :D

ilker yarın seninle çay içebiliriz :D çerkezde ne dersin

İyi derim icelim tabiki.
Aksam ararsın beni ben cok aradım esitliyelim kntorleri :D

Ya arkadaşlar şimdiden sormak iyi değil belkide ama cuma günü Benimde Enez tarafına gitme planım var. Gitmesem mi diye düşünmüyor değilim şu anda ne dersiniz ?

Ya arkadaşlar şimdiden sormak iyi değil belkide ama cuma günü Benimde Enez tarafına gitme planım var. Gitmesem mi diye düşünmüyor değilim şu anda ne dersiniz ?

Yiğit.Otobandan gitmeni öneriyorum ama Edirne de yağış mevcut.Şu durumda gitmemeni öneririm.Kendini riske atma.

Normalde gittiğim zaman (Edirne tarafına) otobanı tercih ediyorum fakat Keşan-Malkara-Tekirdağ civarınada uğramam gerekir diye eski yoldan gidiyorum bazen. Ama sanırım iyi bir seçenek değil bu günlerde. En iyisi ben planları yeniden gözden geçireyim. Hoş 2-3 gün kaçamak yapıcaz diye canımızı-malımızı riske atmayalım :D

Normalde gittiğim zaman (Edirne tarafına) otobanı tercih ediyorum fakat Keşan-Malkara-Tekirdağ civarınada uğramam gerekir diye eski yoldan gidiyorum bazen. Ama sanırım iyi bir seçenek değil bu günlerde. En iyisi ben planları yeniden gözden geçireyim.

Mümkün olduğunca bu taraflara hiç gelmemeni öneririm.Yine şiddetli bi yağmur yağabilir.

Geri