Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

Sağa yada sola dönüşlerde arkadaki kuyruğa girmeyip,acelesi varmış gibi en öne gidip bir araçlık yere kafa sokup trafiği dahada sıkıştıran boş gezenin boş kalfalarına..

İstanbul trafiğini çekilmez hale getiren,kural tanımaz ticari taksilere..

Bir tane yolcu alma uğruna taşıdığı yolcuları,almaya uğraştığı yolcuyu ve trafikteki tüm araçların hayatını rahatlıkla hiç düşünmeden tehlikeye atabilecek kapasitedeki dolmuşlara..

Hızla akan tarafiğin birden durduğu noktalarda arkadan hızla gelip,sanki yol versen gidebileceği bir yol varmış gibi görgüsüzce sellektör yapan görmemişlere..

Otobanda hızla seyrederken 60-70 km hızla önüne atlayan,dikiz aynalarının ne işe yaradığını bilmeyip onları araçların daha güzel görünmesini sağlayan birer aksesuar sanan cahillere..

Bayan sürücü gördüğünde koltuğunda birden kabaran,kendisini onu mutlaka sıkıştırmak yada taciz etmek zorunda hisseden ruh hastalarına..

Emniyet şeridi ayılarına..

Ambulans peşine takılanlara..

Üst geçit hemen yanında dururken ölümü göze alıp otoyoldan geçmeye çalışan yayalara..

Birden bire önüne atlayan ve korna çaldıktan sonra arkadan el kol ile ''dur lan dur'' yapan küçük Polat'çıklara..

Sarı yandığı anda hastaneye hasta yetitiriyormuş gibi kornaya basıp daha sonra en sağdan 40-50 km ile yoluna devam eden hastalık hastalarına..

KIL OLUYORUM...
Fatih abi herkelimesine katılıyorum ek olarak o pizzacı motorcuları yokmu bir gün geçicem birinin üstünden o olacak sağa döncem sinyal veriyorum ama o kadar yaklaşıyor ki sinyalimi görmüyor dönsem gircek ortadan arabaya ben adamlara üzülüyorum bir şey olcak diye ama onlar tın tın:mad:

Fatih abi herkelimesine katılıyorum ek olarak o pizzacı motorcuları yokmu bir gün geçicem birinin üstünden o olacak sağa döncem sinyal veriyorum ama o kadar yaklaşıyor ki sinyalimi görmüyor dönsem gircek ortadan arabaya ben adamlara üzülüyorum bir şey olcak diye ama onlar tın tın:mad:

aynen katılıyorum ama yalnız pizzacı motorcuları değil genelde tüm motorcular olur olmaz yerlerden çıkıyorlarki dönüşlerde bir an sağına veya soluna bakmazsan vay haline :mad:

Geri