Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

banazlıkasap

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merak ediyorum trafikte sizi uyuz eden sinirlendiren olaylar nedir.beni sinirlendiren hatalı parklar mesela sokak dönemeçlerine konulan araçlar sizi de sinirlendirenleri yazarsanız belkide birbirimizin şikayetlerinden kendimize ders çıkarabiliriz

benim derdim sol şerit sevdalıları en sola geçip tın tın gidenler. 2 emniyet şeriti magandaları.3. motorsiklet kullanıcıları nerden gecicekleri belli olmuyor :D

.ben hava kararana kadar farlarını yakmamakta ya da parklarla gitmekte ısrar edenlere uyuzum bir de sen kavşakta beklersin adam gelir sinyal yakmadan döner boşa beklemiş olursun ya o da kötü be

5 dakika önce kendi yaptığı terbiyesizliği biri kendisine yapınca kuduran insan müsfetteleri...

eevet sen beklersin adam düz gelecek zannedersin beklersin ama döner şerefsiz evladı ... Bide dolmuşçularla taksicilere kıl oluom...

1-Yukarda arkadasın bahsettiği gibi sol şeritte tın tın gidipte sellektörle yol istememe rağmen yol vermeyen İNSANLAR...

2-Dolmuş şöförleri (müşteri kapmak için yarışmaları)...

3-Sen kırmızıda beklerken diğer İNSANIN senin yanında biraz bekleyip yavaşça geçip gitmesi...

1)Gündüz ışıklarını yakıpta bir marifet yaptıklarının sananlar
2)Araba sürerken cep tlf'nu ile konuşanlar
3)Bayan sürücülerin acemiliği
4)Motorlar.Beklemediğin bir anda her yerden çıkıyolar
5)Dolmuş,taksi,belediye otobüsü şöförleri,Trafiğin kralını kendileri zannediyolar
6)Daracık yollarda makas atmaya çalışan trafik magandaları
Daha çok varda aklıma gelenler bunlar

5 şeritli yolda en sol şeride geçipte 60 la gidenler,uzunları yakıp dolaşanlar bunlara tam deli oluyorum,ön sisleriyle beraber ne matıksa arka sislerini yakanlara da, kavşakta sağa dönüşün serbest olduğu halde düz gidecedek bi hıyarın gelip en sağ tarafı kapatması korna çalınca da el kol hareketi yapması,beyaz çizgiyi ortalayn zihniyetlere de kılım

1)Gündüz ışıklarını yakıpta bir marifet yaptıklarının sananlar

bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz her daim farkedilmek için gece gündüz farları yakmak en güzeli

bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz her daim farkedilmek için gece gündüz farları yakmak en güzeli
Uzun yollarda bir mantığı olabilirde.Şehir içinde ne mantığı olabilirki güpe gündüz sislerle birlikte bütün farları yakıpta dolaşıyolar

Geri