Trafikte Sigara kullanımına ceza !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Flea_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o olsa yine iy geçen ilanın birine zinaya maruz kalmamıs içli dışlı abdestli araba yazıyordu...gül gül öldüm...:D:D
Bir yıl kadar önce, havalanına giderken taksici ile muhabbete girdik, ordan burdan derken bir anısını anlattı. Ev alırken müteahhide nakit yerine reno megan 2 vermişler, akşamına geri getirmiş, kendiniz satın bana parasını verin demiş. Sebebini sonradan öğrenmişler, meğer kapı içinde "Efes açacağı" varmış, "alemci arabası almam ben" demiş adam.

Çok saçma olmuş.

Kimse kusura bakmasın size ne alemin keyfinden?

Sigara mı dikkat dağıtıyormuş? PEHH!

O zaman araçlardan müzik sistemlerini, navigasyonları v.s. de kaldıralım.

Kimseyi rahatsız etmeyen bir mesele... Ceza yazmak için yeni bir yol bulunmuş oluyor böylece!

Sigara içmek isteyen kişi, içer. Bunu yasaklarla engelleyemezsiniz.

Bir yıl kadar önce, havalanına giderken taksici ile muhabbete girdik, ordan burdan derken bir anısını anlattı. Ev alırken müteahhide nakit yerine reno megan 2 vermişler, akşamına geri getirmiş, kendiniz satın bana parasını verin demiş. Sebebini sonradan öğrenmişler, meğer kapı içinde "Efes açacağı" varmış, "alemci arabası almam ben" demiş adam.

Benim arabada da açacak var ama markasız. Ben de araçta ara sıra soda içerim. Herhangi bir markanın reklam amaçlı dağıttığı ürünün ne günahı var ki :(

Sigara yasağı acilen; Bankamatiklerde, umumi telefonlarda, otobüs duraklarında da yasaklanmalı.

bende kararı destekliyorum... sonuçta dikkat de dağıtan bir şey olarak görüyorum araçta içilen sigarayı... külü düşer vs. sıkıntı yaratacak sonuçlar doğurabilir... mümkünse herkes evinde içsin yolda yolakta içmesin :)

Kendimi çok yalnız hissediyorum. :)

öndeki araçtan duman cıkınca,sigara içince arkadaki başka araçtakiler nasıl rahatsız oluyo çok merak ediyorum :D ha kül düşermiş dikkat dağılırmıs eyv da ona bakıcaksak radyoyla oynamak,aracta bişeyler yiyip içmek daha çok dikkat dağıtan bişey kime ne arabamda içtiğim sigaradan,kimseye zararım yok sonucta,arkdasında dediği gibi ceza yazcak yeni bi bahaneleri oldu devletimize feda olsun :D otobüs duraklarında,sigara kullansamda karşıyım ;) Ama arabamda sigarayıda içerim heleki uzun yolda oh mis :D

öndeki araçtan duman cıkınca,sigara içince arkadaki başka araçtakiler nasıl rahatsız oluyo çok merak ediyorum :D ha kül düşermiş dikkat dağılırmıs eyv da ona bakıcaksak radyoyla oynamak,aracta bişeyler yiyip içmek daha çok dikkat dağıtan bişey kime ne arabamda içtiğim sigaradan,kimseye zararım yok sonucta,arkdasında dediği gibi ceza yazcak yeni bi bahaneleri oldu devletimize feda olsun :D otobüs duraklarında,sigara kullansamda karşıyım ;) Ama arabamda sigarayıda içerim heleki uzun yolda oh mis :D

trafiğin yavaş aktığı yerlerde cam açınca harbi harbi etkiliyo, ben hiç içmedim sigara, ondan hassas olabilirim :D

önce 10 numara yağ yakanlara ceza yazsınlar!!! nefes alınmıyor yollarda... kamyon gördümmü kara tren misali giden 3 e çekip geçiyorum anında...

Sıgaraya karsı olan ve ıcmeyen bırısı olarak bu kararı yerınde bulmuyorum , nedenını sorarsanız , gitgide yonetılmeye baskıların artmasına maruz kalıyoruz , sıgara yasagından sonra alkol yasagıda cıkacak , sonrasında giyim ve kıyafet kanunu gelecek , bu sekılde ıranlasmaya dogru gıdecegız...

Bende sigara kullanıyordum... Şimdi arada sırada... Ama kesinlikle arabada içmiyorum... arabada halen cep telefonu kullanımından rahatsız oluyorum. Tüm bunlar sürüşü tehlikeye atıyor.

Geri