Trafikte hız sınırını aşanlar (Dini Yaklasim)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dünyanın kuralları bunlar uymak gerekir.allahın verdiği canı allahtan başkasının alması şuç ve günah..
 
Teşekürler.
Bundan devamlı 90 km sınılandırılmış hız limiti ile gidileceği anlamı çıkarılmamalı.. Önemli olan bu sınırları zorlamamak. :good:


:good: :good: :good: aynen katılıyorum, bence de önemli olan, kazaya sebebiyet verecek durumları zorlamamak. Ör; trafikte, sanki diğer sürücüler araba kullanmaktan bihaber gibi, makaslama yaparak yoluna devam eden sürücüler, bence bu sınırları zorlayanların başında geliyorlar.
 
8de 4 suçluysan nolcak peki:) tövbe tövbe günaha gircez akşam akşam, o değil de kaza da falan şehit olunması bilmiyorum yani.... Neden olsun ki ? İnsanlık adına iyi amaçlı bir vazife başında hayatını kaybetmiyor, kaza da kaybediyor. Ben anlamadım bu konuda aydınlatabilcek var mı ?
 
Sonuç olarak hız yapmayalım akadaşlar..Şehitlğe filan girmeyelim hiç:)
 
Kesinlikle mantıklı.İşte dinimizin evrenselliği ve yüceliği.Paylaşım için teşekkür ederim kardeşim...Eline sağlık
 
dinide herşeye alet ediyolarya sinir oluyorum özellikle siyasete alet edenlere
 
dinide herşeye alet ediyolarya sinir oluyorum özellikle siyasete alet edenlere
ya ne günlere kaldık ya.hız sınırı ve din.ne alak ya ne alaka.sanki motorlu taşıt varmışta ozamanlar bununla ilgili hadislerden bahsediliyor.pes ya vallahi pes.bu kadarda olmza canım.
 
Paylaşımına teşekkürler kardeşim...
 
ya ne günlere kaldık ya.hız sınırı ve din.ne alak ya ne alaka.sanki motorlu taşıt varmışta ozamanlar bununla ilgili hadislerden bahsediliyor.pes ya vallahi pes.bu kadarda olmza canım.


En başında konuyu açan arkadaş yanlış anlaşılmalara yol açmaması, ve tartışmalara girilmemesi konusunda herkese düşüncesini belirtmiş, halen daha dinin siyasete alet edilmesinden bahsediyorsun.
O zaman sana motorlu taşıt yokmuş veya varmış gibi birşey diyen de olmadığı halde bu konu hakkında, neden gayretle bunu bir tartışmaya döndürme de bu kadar hırs yapabiliyorsun onu hiç anlamış değilim. SOn olarakta anlamadığım "din" denildiğinde neden insanlar hemen düşünmeden konuşabilme lüksünü ve çok hızlı bir şekilde bunu hırsa dönüştürme kabiliyetini kendinde görüyor bilmek isterdim doğrusu.
İyi forumlar!!
 
Geri
Üst