Trafik Sigortası Ölüm Tazminatı Hakkında...

freetosun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımın kardeşi kiraladıkalrı bir otomobille duran bir tıra arkadan vurarak hayatını kaybetti (Allah rahmet ve merhamet etsin) . Sürücü 90 promil alkollu cıkmış sanırım.Bu arkadaşın ailesine ölüm tazminatı ödenir mi ödenmez mi pek bilgim olmadığından sormak istedim. İyi Gunler.Aracı merhum kullanmıyordu bu arada belirtmeyi unuttum.

Son düzenleme:
oooof of... off.. Allah arkadaşınıza peygamber sabrı nasip eylesin.. :(

bilgim yok ama söylenecek söz çok..

- Allah ailesine sabırlar versin, merhumun mekanı cennet olsun.
- Trafik sigortası bu durumda tazminat ödermi ödemez mi bilmiyorum ama ödese bile sürücü alkollü olduğu için ödeyeceği parayı sürücüden tahsil yoluna gider. Eğer kazada TIR'ın hatası varsa o zaman TIR'ın trafik sigortasından ödeme yapılır.

Allah gani gani rahmet eylesin

alkol işi bozabilir ama tam bir bilgim yok

Allah gani gani rahmet eylesin

alkol işi bozabilir ama tam bir bilgim yok

- Allah ailesine sabırlar versin, merhumun mekanı cennet olsun.
- Trafik sigortası bu durumda tazminat ödermi ödemez mi bilmiyorum ama ödese bile sürücü alkollü olduğu için ödeyeceği parayı sürücüden tahsil yoluna gider. Eğer kazada TIR'ın hatası varsa o zaman TIR'ın trafik sigortasından ödeme yapılır.

oooof of... off.. Allah arkadaşınıza peygamber sabrı nasip eylesin.. :(

bilgim yok ama söylenecek söz çok..

Dualarınız için teşeşkğrler arkdaşlar.Amin inşallah mekanı cennet olur.İLgiliniz için saolun

ölü bedene alkol testi mi yapmışlar

ölü bedene alkol testi mi yapmışlar

trafik kazası sonucunda otopsi yapıldıysa özellikle sürücü için evet kandaki alkol miktarı için test yaparlar.Ama bedenden değil tabiiki kandan

Geri