Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızkardeşime 2007 model 110hp 1.5 dizel Getz aldık kasko değeri 18.500₺ yaşı 32 ehliyet 6 yıllık ve ilk aracı olduğu için en ucuz Generali verdi 430₺ dün yaptık sigortayı
Şu an generali sigortada kampanya var.Sanırım bütün sigorta şirketlerinden daha hesaplı fiyat veriyorlar.Benim e-mail'ime sürekli mail atıyorlar.İhtiyacı olan arkadaşlar araştırıp değerlendirebilirler...
370 TL axa dan yaptırdım aydın kardeşimin dediği gibi yaştan iyi iteliyolar
kaskoyuda geçen ay HDİ den 1200 e ful kasko yapmıştım araç değeri 52.500 den karşı taraf masrafını 100.000 TL ye kadar ödüyordu 4 mini onarım hakkı tramere işlemeden yol yardımı otel masrafı ıvır zıvır içindeydi orjinal cam değişimi falan filan
370 TL axa dan yaptırdım aydın kardeşimin dediği gibi yaştan iyi iteliyolar kaskoyuda geçen ay HDİ den 1200 e ful kasko yapmıştım araç değeri 52.500 den karşı taraf masrafını 100.000 TL ye kadar ödüyordu