Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabiki.. ankara opan sigortada yaptırdım. poliçeyi kargo ile gönderdiler. kasko değeri için araç değeri de önemli bildiğim kadarıyla. o yuzden dizel aracın daha fazla cıkabılır diye düşünüyorum.
Bu ay sonunda trafik sigortası ve kaskom bitiyor. Bugün 290 TLye trafik sigortasını yaptırdım AXA'dan. Allianz 450 TL dedi. Kasko için mevcut kaskom olan Allianz 1320 TL dedi şok oldum. Geçen yıl 1450 TLye yaptırmıştım. AXA ise aynı teminatlarla 760 TL fiyat verdi. Mecburen AXA'ya geçeceğim. Zaten kasko için AXA ya da Allianz'dan şaşmam.
Liberty'den bu poliçe üzerinden fiyat almanızı öneririm. Benim açımdan Liberty'nin orijinal parça değişimi yapması ve aracın arızalanma durumunda da ikame araç tahsis etmesi tercih sebepleri arasında.
Bende bugün Liberty sigortadan muafiyetsiz (full) kasko yaptırdım. Teminatları çok yüksek tuttuk hasasızlık indirimim
emin değilim ama %50,60 690 TL yaptırdım. Trafik sigortam henüz bitmedi.
2012 1,6 Edition Ankara
Liberty genişletlmiş kasko benimki
Anladığım kadarıyla bir de tam kasko varmış, benim genişletilmiş kaskoda parça değişimi orjinal olarak belirtilmiş
Bu tam kasko nedir ne değildir?
liberty sigortayı reklamda gördüm ve dikkatimi çekti.kasko+trafik sigortası adı altında.fiyatlarda makul gibi duruyor.daha önce bu firmayla çalışan memnunmudur acaba ?