Trafik Kazalarında Hayatını Kaybedenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar malum burada üye olan arkadaşlarımızın tamamına yakın kısmının araçları var. Ve malum ülkemizde trafik canavarı dedikleri durum her zaman kol gezmekte. Belki çok radikal bir konu olacak ama hiç trafik kazası sonucunda hayatını kaybedene buldu belasını dediniz mi?

Yada kural tanımazlığının bedelini canı ile ödeyene belasını bulmuş dediğiniz oldu mu?

oldu da üzülüyor insan tabi bilkentte okurken bir 6.50 ci çocuk vardı heryerde basardı shelden aşşagı uctu ve cocuk kemer takmadıgından öldü.olan anaya babaya olur arif olan üzülür.En üzücü olan başkalarını öldürmesi

Hız çok tehlikeli bir tutku insan ne yaparsa yapsın içindeki bu tutkuyu engelleyemiyor sanırım universite yıllarında kıbrısa araba getiripte çok kaza yapıp ne yazıkkı sonu kötü sonuçlanan olaylara tanık oldum ne olursa olsun hayatını kaybedenler için çok büyük üzüntü duydum olan her zaman geride kalanlara oluyor hayatta öyle yada böyle yaşamımız elbet son bulacak ancak trafik terörünede göz göre göre kurban gitmek kabullenilemez.

Hatırladığım kadarıyla hiçbir ölenin arkasından "oh iyi oldu" diye bir söz sarf etmedim. Bir fert olarak bizler trafik (veya başka konumdaki) canavarların akıllanması için "Allah ıslah etsin" demekten başka ne yapabiliriz ki? Bu kişiler defalarca ceza yiyorlar, ehliyetlerine el konuyor, hapislere girip çıkıyorlar ama ne değişiyor? Hani sıkışınca "eğitim şart" diyoruz ya inanın bunun için verilen eğitim felan da hikaye, insan yeteri kadar olgunlaşmamışsa, sorumluluk sahibi olmadıkca gerisi hikaye. Alın size son örnek: Yılların saygın sanatçısı (bence değil ama öyle tanımlanıyor) İ. S. gene alkollü olarak yakalanmış, üstelik ehliyetine 84 yaşına kadar alkolden dolayı el konmuşken :(.

Radikal cevap vereyim: Yolda artislik yapacağım diye başkalarının hayatını tehlikeye atan varsa yaşayıp başkalarının canını alacağına kendi belasını bulsun. en azından masum insanların yaşamına zarar vermemiş olur.

Radikal cevap vereyim: Yolda artislik yapacağım diye başkalarının hayatını tehlikeye atan varsa yaşayıp başkalarının canını alacağına kendi belasını bulsun. en azından masum insanların yaşamına zarar vermemiş olur.

Aynen katılıyorummm..

direksiyonun başına geçince kendini kral sanmamk lazım ama malesef biraz bizim toplumun karakteri bu o iyi olmuş demem ama daha çok arabaya acırım içindekine değil yada karşısındaki masum insana

Değerli arkadaşlar malum burada üye olan arkadaşlarımızın tamamına yakın kısmının araçları var. Ve malum ülkemizde trafik canavarı dedikleri durum her zaman kol gezmekte. Belki çok radikal bir konu olacak ama hiç trafik kazası sonucunda hayatını kaybedene buldu belasını dediniz mi?

Yada kural tanımazlığının bedelini canı ile ödeyene belasını bulmuş dediğiniz oldu mu?

benim dediğim oluyor çünkü kendi ölmesi yetmiyormuş gibi kendi hatasından dolayı yanında bir kişi iki üç kişinin hayatınıda alıyor.. her giden hayat mahvolan bir aile kapanmayan kalıcı yaralar demek.. kendi hatasından ölene bir laf etmiyorum allah rağmet eylesin kendi etti kendi buldu diyorum.. ama kendi ile beraber başkalarının canını alana affım yok en ağır küfürüde hakaretide ederim..

içip içip kafayı buluyosa böyle direksiyona geçiyosa, yada son model arabasıyla hava atma peşindeyse, yada 5 para etmiycek arabasına saçma sapan şeyler yapıp modifiye yaptığını sanıp caddeler benim hüviyetine büründüyse; gebersin... hiç tınımda olmaz. yeterki tek başına gebersin, yanında başkalarını götürmesin

Arkadaşlar malum ülkemize de meydana gelen trafik kazaların baş sırlarında kırmızı ışık ihlali gelmekte. Kırmızı ışık yandığı halde hiçe sayan bir kişinin bakın neler yaptığına. Öncelikle kırmızı ışık yandı diye belkide 8-9 yaşında bir çocuk karşıya geçecek ve bu kural tanımaz adam yüzünden araç altında kalacak bu bir yada kırmızı yandı diye diğer tarafdaki araçlar hareket edecek ve yine bu densiz yüzünden belkide canından olacak. Şahsi fikrim kural tanımazlığı kendine iş olarak bilen kişilerin kazalar sonucunda ölmeleri daha bir çok kişinin hayatta kalmasına belkide vesile alacak varsın kendi başlarını yesinler. Çokta umurumda değil açıkçası....

Geri