Trafik ışıklarındaki cam siliciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bir gün arabayı yıkadım cilaladım sonra ailecek bindik bir yere gidiyoruz ışıklarda durduk koca adam geldi bir elinde pis bir sünger bir elinde lastik istemiyorum dedim dinlemedi babam bağırdı silme diye adam dinlemedi o pis süngeri cama sürdü babamla aynı anda kapıları açtık ben elimde direksyon kilidiyle fırladım :D koşa koşa kaçtı pırıl pırıl araba rezil oldu tabi.

bana da mecidiyeköyde stadın orda ışıklarda geldi biri, koca bi adam bıyıklı sakallı, abi allah rızası için mendil al dedi, yok kardeşim lazım değil dedim adam çekildi, sonra bi baktım arkaya geçmiş bagajı açmaya çalışıyo, allahtan istanbul içinde kapılar kilitli dolaşıyorum yoksa bagajda bisürü elektronik malzeme gidiyodu.

kuzenle tam indik herif bagajı açamayınca uzamıştı zaten..

Bence bu tür kişilere ve dilencilere para vermemek lazım. Hayır yapmak istiyorsan gizlice ihtiyacı olan birine ver. mesela 3-5 arkadaş biyere gelip bir ögrenciye burs vere bilirsiniz. Dinimize göre ögrencinin ailesi zengin bile olsa ögrenciye zekat da sadakada verebilirsin. Duygu sömürüsü yapanlara taviz vermeyelim

En güzeli resmi yollarla değil de tanıdık bir polis ya da zabıta varsa onları kullanarak başlarına çökmek. Ancak ondan anlarlar. Ama tek seferde yılmıyorlar. Her gün hatta günün belli saatlerinde düzenli kontroller yapılınca başka yerleri mesken tutuyorlar. Kurtuluş ancak böyle olabilir. Hoş o zaman da başka bir ışıkta karşınıza dikilirler.

Kökünden kurtuluş isteyenler için EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM, EKMEK EKMEK EKMEK!

Arkadaşlar bende bu gibi durumlar da eğer camı silmeye çalışıyorlarsa sileceği çalıştırıyorum anında başka bi arabaya gidiyorlar

bugün okula giderken özellikle dikkat ettim,yoktular,her zamankinden erken gittim top.dan dolayı ama,belki de gelmemişlerdi o saatte.görseydim çekecektim kenara.

Dilenci cam silicisi seyyar satıcı olan ışıkta beklerken önünüzdeki arabayla aranızda bir arabalık boşluk bırakın eleman cama geldiğinde camı kapatın ve hızlı bir kalkışla öndeki boşluğa ilerleyin. eleman zonk die kendini boşlukta bulup arkadaki arabaya gidecektir hele birde camda film varsa tamam çok çabalamaz :D

en güzel taktik budur bende bunu uygulamaktayım hatta son zmanlarda bayagı tutulmus bütün ısıktakiler aynı hareketi yapıyor:)

bugün okula giderken özellikle dikkat ettim,yoktular,her zamankinden erken gittim top.dan dolayı ama,belki de gelmemişlerdi o saatte.görseydim çekecektim kenara.

Kafana takmıcaksın böyle şeyleri indin dövdün diyelim arkasında onların büyükleri yokmu ?

yakınlarda yoklar ama illaki arka taraflarda bi yerlerde vardır sanırım,ne diyelim artık allahından bulsunlar...

Geri