Trafik cezasi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem466
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ceza makbuzu ile gidip parayı yatırırsa sorun olmaz.

Iyide sistemde olmayan işlenmeyen nasil çikacak ki onu anlamiyorum hadi çikmadi öyle ya borcu yoktur kağidinida aldik ve arabayi sattik o zaman ne olcak...

e-devlet filan hikaye güzel ülkemde... benim 2008 yılında ve 1 Ocak 2009 günü(:)) olmak üzere 2 radar cezam var. Ne emniyet ne de vergi dairesinin sitesinde gözüküyor. Sanırım vergi daireleri kendi iç sistemlerine giriyor, işlem yaparken karşına çıkıveriyor sonra... haaa diyelim o zamanda bişey çıkmadı, günün birinde ansızın karşılaşma ihtimaliniz saklı:)

e-devlet :)) hersey bi anda olmaz :)))) önce memurları bilgisayara adapte etmek gerek yada memurları değistirmek kimse kusura bakmasın ama devlet dairelerinin çalısanları malesef bilgi çağına yetisemiyolar bu yüzden devlet , edevlet yolunda aksamalar yaşıyo ki ben hemen hemen hergün yada 2 günde bir devlet dairelerinde isim olur bugüne kadar tek tüktür bilgisayara hakim devlet memuru gördüğüm biseye alısmıslar yanlıs yapınca aç kapa yapıyolar:D

bizimki maalesef eeeeeeeeeee-Devlet işler illaki uzayacak. siz iyisi mi gidip bir araştırın. size ceza kesilirken tebligat zaten yapılmış oluyor. cezayı 3'e 5' e katlamadan bakmakta fayda var.

yalnız dikkat! gidip cezayı yatırmakla da iş bitmiyor. Bazen ödediğiniz ceza tekrar karşınıza çıkabiliyor, o nedenle ödeme makbuzunu saklayınız...

beyanlı trafik cezası ödeme diyebişey var mtv sorgulama ekranında. muhtemelen plakaya gelen ve henüz sistemde görünmeyen cezalar için, dip not olarak

Plaka sorgulamasında cezanın görülmemesi doğal olabilir (sonuçta alkol kullanan sürücü, araç değil ki). Ehliyet sorgulaması yapabilirsin. Ceza şu an görülmese bile daha sonra mutlaka karşına katlamalı olarak çıkacaktır. Bu durumun haberim yoktu, bana ulaşmadı diye mazereti de olmaz. Alkolle yakalanmış, ehliyetine iki yıl (normalde ilk defa yakalananlar için bir yıl diye biliyorum) el konmuş birisi cezadan haberim yoktu deme şansına sahip değildir.

madem 1 yılı aşkın süredir ödenmemiş şuandan sonra ödenmesi saçma olur arabayı satana kadar ödemeyin 2 katını aşmaz ceza.

benim eşimde radara girmiş polisler durdurmamış 2008 haziran ayında ceza eve geldi bende kızdım ödemedim şu ana kadar ne vergi dairesinde nede internet üzerinden gözükmüyor .temmuz sonunda muayene için vergi dairesindende temiz kagıdı aldım problem çıkmadı yanlız eve gelen ceza beyanlı idi

gecen hafta sonu 112 ıle radar dustum ve acelem oldugumu soyleyerek ben gıttım cezanın plakama yazılmasını rıca ettım bır haftadır ınternet uzerınden cezayı goremıyorum ve teblıgatda gelmedı yarın vergı daıresınden kontrol edecegım bakalım ceza kesılmısmı

sanırım benım sorunumda sıze cozum olur

Geri