Trafik cezasi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem466
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem466

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bişiy Sorucam Benim Kuzen Geçen Sene Mayis,in 10 Unda Alsancakta 69 Promil Alkolden 601 Tl Ceza Yemiş 2 Yil Ehliyetini Almişlar.fakat Kuzen Bu Cezayi ödememiş Aracin Adresinede Bişiy Gelmemiş Internetten Bakiyorum Borcuda Gözükmüyor Yani Ceza Gözükmüyor.yani 15 Ay Geçmesine Rağmen Ne Bi Tebligat Nede Başka Bişiy Gelmiş ödemesin Mi Bu Cezayi, Afedersiniz Salağa Mi Yatsin Nette Gözükmeyen, Borcu Yoktur Kağidi Almaya Gittiğinde çikabilir Mi Ne Dersiniz...

Ne yapsin yani ceza kağidiyla maliyeyemi gitsin yoksa gitmesin mi ne dersiniz teşekkürler...

Gitmsinde yarar var.

Son düzenleme:
izmirde vergi dairelerindeki memurlar en son 2006 da yenilen cezaları sisteme işliyolardı yani borcu gözükmemesi normal. okadar çok ceza yazıyorlarki sisteme girmeye yetişemiyorlar. o yüzden er yada geç o ceza karşınıza çıkacak ve büyük ihtimalle 2 katı faiz işlemiş olacak.

sisteme işlenmemiştir o yüzden çıkmıyor, elbet bi gün çıkar

bide alkolden yediyse umarım cezası 3e 5e katlar ödeyene kadar

yeni kanuna göre artık aracı uygulamada çevirip imza beyanıyla ceza kesiliyorsa araba üzerine ceza kesilmiyor vergi dairesine gittiğinizde tc kimlik numaranızın üzerinde ceza olarak cıkıyor bence ihmal etmeyin artık arabaya arkadan yazılan cezalar arabanın plakasında cıkıyor

sisteme işlenmemiştir o yüzden çıkmıyor, elbet bi gün çıkar

bide alkolden yediyse umarım cezası 3e 5e katlar ödeyene kadar

trafik cezalarında belirlenmiş aylık yasal faiz, cezanın 2 katına çıkmasıyla duruyor. Örneğin 128 tl olan ceza 256 tl geçmiyor diye biliyorum...

İnternetten cezayı görememeniz normal, arkadaşların belirttiği gibi sisteme girmiyorlar... ama bir vergi dairesine giderseniz çıkarırlar...

trafik cezalarında belirlenmiş aylık yasal faiz, cezanın 2 katına çıkmasıyla duruyor. Örneğin 128 tl olan ceza 256 tl geçmiyor diye biliyorum...

İnternetten cezayı görememeniz normal, arkadaşların belirttiği gibi sisteme girmiyorlar... ama bir vergi dairesine giderseniz çıkarırlar...

alkollü araç kullanılmasına çok kızıyorum,
2 kat olsun o zaman madem en fazlası o :)

Iyide sistemde olmayan işlenmeyen nasil çikacak ki onu anlamiyorum hadi çikmadi öyle ya borcu yoktur kağidinida aldik ve arabayi sattik o zaman ne olcak...

ceza orda kesildiğinden sürücüye kesilmiş, aracı satsanız da o ceza ehliyet sahibine gelicek
bide sanıyorum o sistemlerin veritabanları farklı, birinde çıkan diğerinde çıkmıyor.
ama o ceza arabaya değil sürücüye kesilmiştir.

Geri