trafık cezası ıtıraz

hasanustun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 18 subatta kırmızı ısıkta gecmıs olmamla ılgılı bır ceza bugun teblıg edıldı adresıme. gıttık trafık subeye.fotoyu gordum.benım aracın kırmızıda gecmıs olabılecegıyle ılgılı bır sey ben goremedım. hemen yarın sulh ceza mahkemesıne ıtırazda bulunacagım.daha once trafık cezasına bu sekılde ıtıraz eden arkadasımız var mı merak edıyorum.gercı sonuc aleyhıme bıle olacak olsa ıtıraz edecegım ama dılekceme afıllı cumleler yazayım dıye soruyorum.ıtırazda bulunan arkadas ne tur ıfadeler kullandı.bunun bır matbu formu varmı.saygılar

Ben de telefonla konusmadıgım halde telefonla konusma cezası gelmiş..Nası bir yol izlemek lazım?

Tebliğ evrakının üzerinde yazılı tarihten itibaren 15 gün içinde itiraz etmezsen ceza kesinleşmiş olur.İtiraz dilekçesini de arzuhalcilerden falan edinebilirsin,yardım eden olur.

bugun gıttım ıtıraz dılekcemı sulh ve ceza mahkemesıne verdım.fotografı alamadım trafıkten.bız mahkeme ısteyınce verırız dedıler.bakalım ıptal olacak mı.bu arada gıyabınızda kesılen cezalar elınıze 15 gun ıcınde ulasmazsa hıc durmayın hemen ıtırazda bulunun.yuzde yuz haklı oluyorsunuz cunku.basvurması sadece 12 tl lık pula bakıyor :)

Elimize ulaşmadan gıyabımızda ceza kesildiğini nasıl anlayacağız

telefon konusunda elde belge olmadığı için iptal edilme riski yüksek, nbence mahkemeye başvurun, diğer konuda eğer usuli bir eksiklik yoksa fotoğraflılarda pek bir şans yok

Elimize ulaşmadan gıyabımızda ceza kesildiğini nasıl anlayacağız

15 gun ıcınde ulasmazsa yazdım.yanı 1 ocakta teblıg edılen makbuz elınıze 16 ocakta gecerse.yada aracın satısı esnasında,vergı odemesı esnasında cezası cıkması durumunda gıyabınızda ceza kesıldıgını anlarsınız.

Bu ay ve geçtiğimiz aylar olmak üzere toplam 3 ceza yedim,fakat gelirler.gov.tr de MTV sorgulama ---> Ceza sorgulama'da aracınıza ait ceza bulunmamaktadır diyor. Ben bu cezaları ödemedim,sizce ödemeli miyim yoksa ödememeli mi?

bende ceza yedim, senin gibi bende gelirler.gov.tr de araştırdım ama aracınıza ait ceza bulunmamaktadır diyor.ancak vergi dairesine gittiğimde görünüyor.bence sen itiraz etmeyeceksen, cezayı öde.sonra ileride cezalı olarak fazla ödemede çıkabilir karşına.

Hayrettir ki benim yatırdığım ceza tahsilatlarda da gözüküyor borç olarak da gözüküyor. Hayret ki hayret. Vergi dairesi de düzeltemedi daha .

Geri