trafik çevirme..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç GBT sini ve Ehliyet puanlarınızı kontrol etmişler...

Motorla gelip giderken 2-3 günde bir kaydımı yeniden alıyorlar :)
Yakında abonman kartı çıkarttırıcam :)

sen ruhsatın arasına sağa sola bak ceza kesip arasına sıkıştırmasınlar :D sonra süpriz olmasın :dil: ş

Motorla gelip giderken 2-3 günde bir kaydımı yeniden alıyorlar :)
Yakında abonman kartı çıkarttırıcam :)
bende kadıköyde bir polis e kimlik dedim sende kalsın dedim :D
manyakmısın sen diyor bana;e bıktım da ben vermekten bıktım siz almaktan bıkmadınız hergün hergün :)
şimdi fotokopi çektirdim her durdurana dağıtıcam :P

bu arada kadıköy de nereden ?

Yenı uygulamaya gore artık emısyon degerlerı seyyar olculecekmıs , eger cevırmede ruhsatta yazmasına ragmen emısyon degerlerı haddınden fazla cıkarsa 1.700 lıralık cezai işlem uygulanacakmış ;) Aman dikkat...

Bu uygulama iyi olur yanlız daha çok Özel Halk Otobüslerini hedeflemeliler cunku en cok onlar yamuk yapıyor (Mazot yerine 10 numara yağ kullanımı)

Bir de özellikle bazı dizel kullanıcıları dağılmış motorla gezmeye devam ediyorlar egzos zehir saçıyor, onları yakarlarsa 1700 Liralık ceza doğru yeri bulmuş olur

Yenı uygulamaya gore artık emısyon degerlerı seyyar olculecekmıs , eger cevırmede ruhsatta yazmasına ragmen emısyon degerlerı haddınden fazla cıkarsa 1.700 lıralık cezai işlem uygulanacakmış ;) Aman dikkat...
desene memlekette belediye otobüsü kalmayacak:maden:

ankara-izmir yolunda 2 kere aynı şekilde çevirdiler.Sadece not alıp bırakıyorlar

Geri