aynen abi çok doorukim ne derse desin japonların motoru almanların konforu abicim....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen abi çok doorukim ne derse desin japonların motoru almanların konforu abicim....
ya bizimde arkadaşın babasının corollası vardı cok iyi kacıyo aşırı derece de güzel gidiyo yol tutuşuda iyiydi ama hız olarakda 407 2.0hdi le kapıştık ikinci vitesin sonuna kadar yaklaşamadı sonrada geçti ama konfor olarak astraya gelebilirmi onu bilmiyorum
bende 98 corolla xei vardı 1.6. 5 sene bindim ve corolla kadar sorunsuz bir araba görmedim. Motoru süper bir kere 1.6 opeller zaten yetişemez de 2.0 lerinde yetişmesi çok zor corollaya. ama iç dizaynı, şekli ve güvenliği açısından opeller toyotalara göre çok üstün.
hocam yukarda yazdığımı okumadın heralde araba 0-100 e kadar ancak dayanıyo ondan sonrası astraya kalıyo ince ve çelimsiz lastikleriyle toyota yol tutuşunda da daha önce dediğim gibi astra kadar başarılı değil ayrıca onca yol yaptık benm astrada tık yok toyota bakımı yapılmış olmasına rağmen şanzuman sorunu çıkardı 5.vitesdeyken araba kendi kendine boşa atmaya başladı vitesi ve yolculuk yaparken arabayı sanayiye sooktuk ve şanzuman indii gerisini siz düşünün(ama bi ayrıntı var, sanırım bu 5.vites dişlisi sorunu toyotalarda hep varmış yani bizim opellerin kronik egr sorunu gibi birşeymiş)bende 98 corolla xei vardı 1.6. 5 sene bindim ve corolla kadar sorunsuz bir araba görmedim. Motoru süper bir kere 1.6 opeller zaten yetişemez de 2.0 lerinde yetişmesi çok zor corollaya. ama iç dizaynı, şekli ve güvenliği açısından opeller toyotalara göre çok üstün.
selam arkadaşlar toyota meselesine bir açıklamada bende 2006 model astra 1.3 dizel ve 2007 model yeni nesil corolla 1.4 dizel aracım war bu ikisi arasındaki farklar ; toyota kalkışda daha seri ve ne kendini nede sürücüsünü yormadan klima açıkken dahil çok rahat kalkış ve hızlanma yapıyor ama bir dezavantajı war yol tutuşu astra gibi yola yapışmıyor ve tutunamıyor yüksek hızlarda . konforu ve rahatı iyi sanki otobüs kullanıyormuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende . toyota dan inip astra ya binip kullanmaya başladıgımda sanki sırtımda bir yük varmış gibi hissediyorum ( sanki araba beni değilde ben arabayı taşıyormuş gibi oluyorum ve indiğimde bir yorgunluk ve agırlık hissediyorum ) ama tabi ikiside ayrı kategorilerde araçlar olarak görüyorum ikisinide seviyorum :