Toyota Avensis???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim 2 yakın arkadaşımda var, her ikiside anormal memnunlar. İstanbul a giderken ben de kullandım 500 km kadar, kontrol ve hakimiyet çok iyi, ayrıca konfor donanımları da opel'den daha iyi. Sadece 1.6 benzinlilerin motoru biraz zayıf kalıyor, tek dezavantajı o. Alacaksanız kesinlikle 2.0 benzinli ya da dizel alın.

yıllardır opel tutkum vardır ama bir sonraki arabamı vectra mı alsam avensis mi alsam diye ben de düşünüyorum. görüntü olarak vectra, sorunsuzluk olarak avensis bence.

yıllardır opel tutkum vardır ama bir sonraki arabamı vectra mı alsam avensis mi alsam diye ben de düşünüyorum. görüntü olarak vectra, sorunsuzluk olarak avensis bence.

Burak AKGÜN
Makina Yüksek Mühendisi
Bencede... Bu konuda çok haklısın..

Valla arkadaşlar çok sağlun içim rahatladı.Kafamda bazı şüpeler vardı. Ama artık yok.. Çok tsk.

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin

Valla arkadaşlar çok sağlun içim rahatladı.Kafamda bazı şüpeler vardı. Ama artık yok.. Çok tsk.

bunu avensiste karar kıldın olarak algılayalım mı :)

artık www.toyotam.net sitesine girersin diye düşündüm çok alakasız bir site çıktı :D:D:D

bunu avensiste karar kıldın olarak algılayalım mı :)

artık www.toyotam.net sitesine girersin diye düşündüm çok alakasız bir site çıktı :D:D:D

Burak AKGÜN
Makina Yüksek Mühendisi
Hiç bir forum sitesi opelim.net in yerini tutmuyor.Gerçekten bu sitede birbirinden değerli arkadaşlar var.Bu siteyi bırakmak çok güç..

Geri