Toshiba G710 Cep Telefonunu bilen kullananlar?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar 300 civarında bazı sitelerde var. Bu telefon nasıl acaba kullanan arkadaşlar? Toshiba bir çok ürün kullanıyorum sağlamlığı konusundan şüphem yok.

Fakat bu cihaz da wifi olmadığını biliyorum. 3G de yok. Radyo yok sanırım. Eksikleri

Fakat GPS e taktım. Kullanan varmı? GPS araçda kullanılabilir mi acaba? Bu satılan navigasyonlardan ne farkı var acaba?

Yazılım falan hazır mı GPS için? GPS i ücretsiz değil mi? Bu soruları yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar 300 civarında bazı sitelerde var. Bu telefon nasıl acaba kullanan arkadaşlar? Toshiba bir çok ürün kullanıyorum sağlamlığı konusundan şüphem yok.

Fakat bu cihaz da wifi olmadığını biliyorum. 3G de yok. Radyo yok sanırım. Eksikleri

Fakat GPS e taktım. Kullanan varmı? GPS araçda kullanılabilir mi acaba? Bu satılan navigasyonlardan ne farkı var acaba?

Yazılım falan hazır mı GPS için? GPS i ücretsiz değil mi? Bu soruları yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

gps ucretlı benım bıldıgım :confused:

Bu normal satılan NAVIGASYON larda ücretsiz diye biliyorum. Bu telefonlarda sistem farklı mı acaba ondan mı ücretli yoksa ücretsiz midir acaba? Ücretsiz ise almayı düşünüyorum. Yorumlarda GPS özelliginin güzel olduğundan bahsetmişler ama telefonlardaki sistemi bilmediğim için içime kurt düştü.

hayır cnm ne alakası var gps ücretsizdir

Anteni varmış takılabilen GPS için.

Bir de Nokia 5800 Xpressmusic var. Bunda da var GPS. Wifi de var bunda artı olarak. Nasıl yapsak acaba. Biri 300 biri 500.

hayır cnm ne alakası var gps ücretsizdir

sadece aGps özelliği olduğu için ücretli gps kullananlar da var.
asisted Gps operatör üzerinden aldığı bilgilerle konumlama yapar ve ücretlidir...
gps modülü (alıcısı) olan diğer modellerde varsa aGps özelliğini devre dışı bırakarak ücretsiz kullanabilirsiniz... tabi lisanslı olarak satın alacağınız yazılımı ücretlidir...

aGPS varsa da yükleyeceğiniz Garmin gibi bir uygulama ile bedava kullanabilirsiniz.

alma 300 n78 al .. hersey war full

aGPS varsa da yükleyeceğiniz Garmin gibi bir uygulama ile bedava kullanabilirsiniz.
yukarıda da dediğim gibi cihazda sadece aGps özelliği varsa,
yani kendi gps alıcısı yoksa, o durumda yükleyeceğiniz hiç bir programla ücretsiz navigasyon yapamazsınız. bundan 1 yıl öncesinde sadece aGps özellikli telefonlar vardı. şuanda halen var mı bilmiyorum ama alırken bakılacak bir nokta da sadece aGps destekli mi yoksa kendi gps modülü var mı? aGps konumlama bilgisi için gprs kullanarak operatörden konum bilgilerini alır ve sadece aGps i olan bir cihazda ücretsiz nav. kullanılamaz...

Bu telefonda GPS alıcısı var. Sadece AGPS yok... Ama program ücretsiz mi acaba? Yada lisanslı kırık programlar var mı acaba?

Geri