torpidodaki ses

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benim astra cd ( 2000 model ) nin teybin üzerindeki havalandırma ızgaralarından veya yol bilgisayarının ekranının arkasından bi yerlerden özellikle bozuk yolda bazen rolantide çalışırken dahi tıkır tıkır hafif bi ses geliyor. ciddi bi problem olduğunu zannetmiyorum ama inanın çok rahatsız ediyor. sizce neden olabilir veya böyle bi sorun yaşayan varmı. ızgaraları açtım baya bi uğraştım ama kaynağını bulamadım. hemen torpidoyuda söktürmek istemiyorum bi fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. çok sinir bozucu bi ses...

benimde başıma geldi bir elektrik ustasına git onlar çözümü biliyor.yalnız torpido açılacak orada dişliler var ses ordan geliyor dişlilerin ne işe yaradığını bilmiyorum.basit bir işlem belki para bile almaz çünkü benden almadılar

benimde başıma geldi bir elektrik ustasına git onlar çözümü biliyor.yalnız torpido açılacak orada dişliler var ses ordan geliyor dişlilerin ne işe yaradığını bilmiyorum.basit bir işlem belki para bile almaz çünkü benden almadılar

valla yarın ilk işim bunu halletmek olacak çok teşekkürler ne zamandır uğraşıyorum bi türlü bulamadık işallah sorun dediğininz kadar basittir.

Geri