torpido ve tavan lambaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ykpcftc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykpcftc

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hayırlı forumlar... 2005 1.6 vectra c comfort aracımın torpido lambası kesik kesik yanıyordu.. üzerine bastırınca yanıyor çekince sönüyordu... lambayı söktüm tornavida ile uğraşırken kıvılcım çıktı (sanırım kısa devre oldu::).. sonra bir daha çalışmadı malum.. tavan lambaları da artık çalışmıyor... sorunu nasıl hallede bilirim...

Son düzenleme:
Sigortaya bakin. Kullanma klavuzunda hangi sigortayi gosteriyorsa degistirin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tşk ederim... umarım kendim yapalirim...

C kasada sigorta kutusu nerede bilmiyorum ama sigorta değiştirmekteki tek zorluk genelde torpido altında olmasından ötürü eğilmedir :) sigortanın kaç amper olduğuna bakıp öyle sigorta alın. (üzerinde 10-15 şeklinde yazar) dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise sigortayı nereden söktüğünüze iyi bakmaktır. yanlış yere takmak araçta sıkıntı oluşturmaz ama çalışmasını istediğiniz şey sigortayı yanlış taktığınız için yine çalışmaz.

c kasada 3 tane sigorta tablası var :D biri bagajda biri ön sol kapının orda kapaklı birşey zor çıkıyor. diğeride motor kaputunun orda :)
%90 sigorta atmıştır daha önce başıma geldide :D

cvplarınız için çok tşkler.. yalnız bahsettiğim (tavan lambası torpido aydınlatması ve gösterge ışıkları) sigortalar bu 3 tabladan hangisinde var... ayrıca yeni sigortaları sıradan oto elektirikcilerinde falan bula bilir miyim..:)

motor kaputunun altındakinde değilde arka bagaj yada ön sol kapının ordakindedir :) kullanma klavuzunda yazar...

tşk ederim... kitapciğim yok ama netten indirip bakarım sağolun...

arkadaşlar yardımm??? bugün kullanma kılavuzuna baktım iç aydınlatma ile ilgili sigorta bilgisi yoktu maalesef... iç aydınlatmam şuan da komple sönük.. göstergeler güneşlik küllük aydınlatması çakmaklık hepsi dahil:(:(:(ama ben çakmaklık dışındakilerinkinin sigortasını bulamadım.. acil yardım lütfen..

Geri