Torpido, Tavan ve Dış Çıta Temizlikleri

cagrireis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba

Opel Corsa C serisi aracımın torpidosunu temizlemek yepyeni bir hale getirmek istiyorum piyasada parlatıcılar torpidoyu tamamen yağ tabakasına çeviriyor ve kalıcı bir parlaklık olmuyor kokpitte daha önce denemiş olan varmı? Hangi ürünleri tavsiye eder?

Tavan içerisinde sigarada içilmiş olduğundan dolayı hafiften kirlendi ve sarardı bunu tekrar eski bembeyaz günlerine döndürmek için neler kullanıp nasıl bir yol izlemem gerekir?

Aracımın tampon kısmında bulunan siyah plastik kısımlarını, yan kapı çıtalarını ve maşpiyel kısmını nasıl temizler nasıl parlatırım? Bütün bu parçalar siyah plastiktir.

Torpido, kapı ve araç içindeki plastikler ile tampon ve dodikleri aynı malzeme ile temizleyebilirsin, uzun süre temiz kalıyor.

s5911a55ca3aae315205e9d480b4e85b6.gif

Tavan silmek biraz riskli bir iş, çok sıcak havada gölgede yumuşak bir fırça yardımıyla sadece koslanın köpüğü ile silince ilk günkü gibi olur yalnız tavanı fazla ıslatırsan sarkma yapabilir.

Son düzenleme:
yukarıdaki Rex marka ürünü daha önce görmedim.
benim bildiğim kaliteli ürünler;

Chemical Guys - New look trim gel
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=2621.0
trim1.jpg

Black Wow
370_1_m_1.jpg
BW-Mini.jpg

iç mekan için AG VRC
imgwatermark.php

20kagkl.jpg

tavan için köpüklü (ıslaklık yapmayan) bir ürün vardı ama adını hatırlayamadım.
süpürge kesinlikle kullanmayın:) fırçayı da dikkatli kullanmalısınız.

Ben,
Chemical Guys - New look trim gel ile Black Wow
arasındaki farkı anlayamadım. İkiside dış için değil mi ? NE fark var acaba?

black wow un fiyatına değer mi bilmem, cg da o kadar kral bir ürün değil bence 1-2 fındık tanesi denemiştim. şu an dışa ag plastic conditioner kullanıyorum içe de ag vrc veya atas plak2. fiyat performans olarak memnunum 2 yıl olmuştur bu ürünleri kullanalı.

torpidoya koruyucu uygulamadan önce genl temizleyici bir ürünle tgüzelce temizlemek gerekir. loc risksiz güvenli bir üründür. sonra yağsız temiz torpidoya koruyucu uygulayın.

"atas plak 2r" de gayet güzel temizliyor ve parlaklık veriyor. mf bez ile uygulayınca görüntü harika. bizzat kullanıyorum..fiyatı 15 TL.

"atas plak 2r" de gayet güzel temizliyor ve parlaklık veriyor. mf bez ile uygulayınca görüntü harika. bizzat kullanıyorum..fiyatı 15 TL.

aslında iç mekanda plastik parlamamalı diye düşünüyorum ben. yeni plastik parlamaz çünkü.

O zaman iç mekan için torpido kapı kolları yani araç içi bütün plastik kısımlar için AG VRC diyoruz doğrumudur? İç kısımda ön temizlik için yani AG VRC den önce Amway markanın L.O.C ürününü kullanmamı tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla.

Peki dış aksamda; Rex, Chemical Guys - New look trim gel, Black Wow, AG plastic conditioner'dan hangs tercih edeyim?

Koltuk temizliği için Aspirin diye bir kimyassal madde kullananlar var bunun hakkındaki yorumunuz nedir?

Ya da Kosla Oxi Action ve ya Kosla Halı Yıkama için olan deterjanınımı kullanayım?

Tavan için herhangi bir fırça falan kullanmayı düşünmüyorum aslında microfiber bezle seçtiğimiz deterjanın sadece köpüğüyle silmeyi düşünüyorum fazla ıslatmadan.

Birde bu ürünleri nereden alabiliriz araştırıyorum internetten AG VRC satan yer göremedim

Geri