Torpido bakım sütü kullanıyormusunuz? Hangisini kullanıyorsunuz?

Bence bu silikon partaltıcı vs ile ugraşmayın özellikle yazın.
gösünüzün aşağıdaki gibi olmasını istemezsiniz heralde
risk almaya değmez.

Dostum, bu kimyasldan falan değil. Bu sıcaktan oluyor. Ş.Urfada çalışırken aynısı başıma geldi. 98 Astra idi araç. Araç çok temizdi ama sırf torpido bu halde diye 1000 tl düşük fiyata sattım.

Sıcaktan nasıl oluyor? Bugun dikkat ettim sağ tarafta torpidonun oralarda kapının dışından şöyle sansar misali bakınca bazı acılardan lekeler gördüm hiç farketmemiştim aracı alırken. Güneş ışığından sanırım onlar. Bi de bazı acılardan görünüyor güneş çok şiddetli olunca. Normalde farkedilmiyor. Bakalım o lekelenmeleri dalgalanmaları nasıl giderecez. İyice dikkat etmeye başladım her bişeyi görür oldum sinirlerim bozuluyor artık :D

şahsen ben bayağı ürün kullandım en son mikrofiber bezde karar kıldım onunla bi siliyorum tozu kiri alıyo sık sık bunu tekrarlıyorum.illaki kaliteli ürünler vardır ama nitekim kimyasal maddeler zamanla aracın plastik aksamlarına zarar vereceğini düşünüyorum. en saglıklısı mikrofiber bez.

:good::good::good:

Ya bu pahalı ürünlerin zararlı olacağını sanmıyorum ben ama. Sonuçda test edildiği yazıyor. Nigrinin sitesine girip klavuzlarına falan baktım. Güvenilir ve yaygın olarak satılan bakım ürünlerini satıyorlar. Laboratuar ortamlarında üretiyorlar ürünlerini. Onlarla ilgili araştırmaları yapmadan sanmıyorum piyasaya ürün satsınlar. Neticede GmbH olarak adlandırlan şirketlerden bu.. Almanyadaki arkadaşlar daha iyi bilir...

Nasıl insanlar güneş kremi kullanıyorsa bu bizim torpido ve kokpit için koruma ve güzelleştirme için kullanılacak ürünler mevcuttur. Ama kimsenin bu konu hakkında fazla bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Şampuan olayına benziyor bu. Kimisi zeytinyağlı sabunla yıkıyor kimi pantenle kimisi yılan yağıyla :D Ezbere iş yapıyoruz. :D Neticede ırsilik yoksa saçlar aynen devam. Opel bu ırsilik yok kokpitte aynen devam. :D

Ya bu pahalı ürünlerin zararlı olacağını sanmıyorum ben ama. Sonuçda test edildiği yazıyor. Nigrinin sitesine girip klavuzlarına falan baktım. Güvenilir ve yaygın olarak satılan bakım ürünlerini satıyorlar. Laboratuar ortamlarında üretiyorlar ürünlerini. Onlarla ilgili araştırmaları yapmadan sanmıyorum piyasaya ürün satsınlar. Neticede GmbH olarak adlandırlan şirketlerden bu.. Almanyadaki arkadaşlar daha iyi bilir...

Nasıl insanlar güneş kremi kullanıyorsa bu bizim torpido ve kokpit için koruma ve güzelleştirme için kullanılacak ürünler mevcuttur. Ama kimsenin bu konu hakkında fazla bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Şampuan olayına benziyor bu. Kimisi zeytinyağlı sabunla yıkıyor kimi pantenle kimisi yılan yağıyla :D Ezbere iş yapıyoruz. :D Neticede ırsilik yoksa saçlar aynen devam. Opel bu ırsilik yok kokpitte aynen devam. :D

bir konu bu kadar mı güzel izah edilir :))

Vectra b lerin göğüs malzemesi çok kaliteli.Hiçbir parlatıcıya v.s. gerek yok.Mikrofiber bezle geç üstünden mis gibi oluyor...

bir konu bu kadar mı güzel izah edilir :))

:) Valla ne biliyim öyle geldi içimden izah olayına baktım şimdi dün yazmıştım biraz saçma olmuş gibi.. :D

Vectra B lerin harbi kokpit torpido harika. bizim Corsa C lerin bi acayip nasıl bişeyse bu bi estetik göremiyorum. Sert plastik... Delikli delikli böyle...

Neyse gelsin NIGRIN bakalım. Güzel mi görelim. 3 gündür paketleniyor yazıyor hepsiburadada... Lastik parlatıcıyıda aynı anda sipariş ettim o geldi bugun kullandım 4 milyonluk malzeme güzel ama.. SPACE midiri nedir... ... NIGRIN hala bekliyor... Nabiyorlarsa nigrine hala bekliyor...

Eczanelerde satilan sivi badem yagi ve vazelin kullanirdim önceleri bu sütler mikrofiber bezler yokken :D .ama simdi ya cockpit spray yada mikrofiber bez yeterli bencede

bende F1 kullanıyorum . fakat çok sık değil. havalar ısınınca kullanmayı düşünmüyorum. ne olur ne olmaz. kimyasal madde güneş ışınıyla birleşince kabarta bilir. (bildiğimden değil sadece böyle duydum)

bende F1 kullanıyorum . fakat çok sık değil. havalar ısınınca kullanmayı düşünmüyorum. ne olur ne olmaz. kimyasal madde güneş ışınıyla birleşince kabarta bilir. (bildiğimden değil sadece böyle duydum)

Bugün nigrini kullandım. Aracı da bi güzel temizledim. Gelen bakıyor kokpite gelen bakıyor. Bunu neyle yaptın falan. Deniyelim diyenler oldu vermedim. Pahalı abi. :D Ama ben cidden güveniyorum bu nigrine parlatıyor ve simli gibi oluyor. Bu bizim kokpitin malzemesine sinir oluyorum neyse bu. Bazı arabalarda yumuşak ve düz bir yapı var. Mesela vectra nın öyle. Bizimki bi acayip nokta nokta gibi sert plastik. Bilir corsacılar.... Keşke düz olsaydı diğerleri gibi.

Geri