ya arkadaşlar konuşmayım diyorum kendimi zor tutuyorum insanın eli kolu bağlı olunca bişey yapamayınca çıldırıyo.Aslında Aysun kayacı'nın lafına hak vermeye başladım biraz biraz kimse kızmasın da demişti ya dağdaki çobanla benim oyum bir diye hak vermeye başladım.NEDENİ

AĞDAKİ ÇOBANDAN ZİYADE demek istediğim ve de bence onun demek istediği cahil insanlardır.Ve o cahil insanlar 1 kömüre oy verebiliyorlar o cahil insanlarda değil sırf okuyan bi sürü cahil var bi gün arkadaşımla konuşuyorum ne yaptın kime oy verdin diye malum partiye verdim dedi neden diye sordum hiç öylesine verdim dedi işe bak çıldırmamak elde değil işte cahil insanlar bor ne özelleştirme ne bilmiyorlar daha doğrusu şöyle düşünüyorlar;ben kıt kanaat geçiniyorum.Banane Türkiye'nin geleceğinden diye biliyor ben bugün karnımı doyuruyosam ne mutlu bana diyor dolayısıyla o kömürlerle tavlanan insanlar böyle düşünüyor.Ha halkımız sütten çıkmış ak kaşık değil şu an halkımız içinde belki %60 oranında bi kesime başbakanlık verseniz ülkeyi soymaya kalkar soymazsa.Bu sözümünde arkasındayım.Bizim millete herşey reva bizi bile satmışlardır.Bağımsızız diye konuşup duruyoruz.Yapmyın arkadaşlar ne bağımsızlığı bağlı olduğumuz yer bile belli.Bide belli olmayan şeyler var mecliste pkk olduğu belli olan pkk'ya terörist grup demiyen haysiyetsiz adamlara bir parti başkanı elini uzatıp sıkıyor hemde tahmin edemeyceğiniz parti başkanı bilen bilir.Delirmemk elde değil şehitlerimizede yazık bizede keşke bunlara tanık olmasaydık.Ama bi yandan da iyi belki biz öldüğümüzde bundan daha kötü bir durum olacak en azından onları görmeyiz.Bilent ersoy zamanında bi laf etmişti ortalık kaynamıştı zenginlerin çocuğu çocukta fakirin ki değil mi ben olsam göndermem dedi ortalık karıştı.Neden RECEP'in oğlu gitmemiş o niye göndermiyor neden böyle üst makamların bebesi rahat ben niye gönderiyim dedi'' Bencede gayet haklıydı.
Geçenlerde bizim yiğen var daha 10 yaşında nasıl gidiyo dersler dedim iyi dedi.Bna soru sordu biz her cuma okulda ''İSTİKLAL MARŞI''okuyoruz dedi.ama ben söyliyemiyorum dedi.Niye diye sordum.Biz bağımsız değiliz dedi söylemek içimden gelmiyor dedi.Cümlelerin hiç biri bizim vatana uymuyor dedi.İşte çocuk neyaparsın

Şimdide sigorta işlemi yaptırdık son 3 ayda sigortalı olayan kalmadı 2 yaşındaki çocuk bile sigortalı niye yaptılar sizce bence AB'ye yalakalınmak için neden mi?Çünkü ab'ye işsiz sayısını az göstermek böylece ab standartlarında olacağız.Şimdide kandınların haklarını yavaş yavaş kıstlamaya başladılar neden acaba.ANLAYACAĞINIZ EĞİTİM ŞART
DURMAK YOK YOLA DEVAM!!!