TOFAŞ üretime ara veriyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş, Avrupa’da yaşanan ekonomik durgunluk nedeniyle azalan siparişleri göz önüne alarak Şeker Bayramı öncesi 3 iş günü, sonrasında 3 iş günü üretime ara verecek.

TOFAŞ’tan İMKB’ye yapılan açıklamada, fabrikanın, Avrupa’da yaşanan ekonomik durgunluk nedeniyle azalan yurt dışı siparişleri göz önüne alarak, Şeker Bayramı öncesinde 3 iş günü ve sonrasında 3 iş günü üretimine ara vereceği duyuruldu.

Açıklamada, Şeker Bayramı tatilini de kapsayacak şekilde fabrikanın 24 Eylül 2008 tarihinden itibaren 7 Ekim 2008 tarihi dahil olmak üzere tatile çıkacağı, 8 Ekim 2008 tarihinde üretime başlanacağı kaydedildi.
Bu dönemde, nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi.

Tofaşın ne yapıp ne ettiği zaten belli değil ki normaldir.

versin bi kaç günden bişey olmaz:)

Şeker Bayramı öncesi 3 iş günü, quote]

Bizim, Şeker Bayramı diye , bir bayramımız yok!
Ramazan ayı sonundaki bayramımızın adı, RAMAZAN Bayramıdır.

Bu arada Ford'ta tüm işçilerini 12 gün ücretsiz izine cıkartmış.

Ekonomik durgunluk ve Amerikada boy gösteren krizin etkisiyle böyle bir karar alındığı belirtiliyor.

üretim rölantide olduğundan dolayı ve yıllık periyodik bakım tarihlerinden ötürü bayram öncesi ve sonrası 3 gün üretim yapılmayacak.
beyaz yaka personel için bu hafta normal çalışma devam ederken bayramdan sonraki cuma günü de çalışma var ( 3 ekim 2008 ) :)
geçmiş olsun iso'cum diyordum ki tam, cuma günü ücretsiz izinle işi bağlamışsın :) hadi yırttın gene :):)

Şeker Bayramı öncesi 3 iş günü, quote]

Bizim, Şeker Bayramı diye , bir bayramımız yok!
Ramazan ayı sonundaki bayramımızın adı, RAMAZAN Bayramıdır.

Bende tam bunları yazacaktım.. Rahatsız oluyorum şeker bayramı denmesinden, ve kasıtlı olarak dendiğini düşünüyorum. Çocukken neysede koca koca adamlar, heleki gazetelerde veya televizyonlarda, haberlerde denmesi dahada rahatsız edici. Bilinçli yapılıyor, farkında olmak lazım...

Bende tam bunları yazacaktım.. Rahatsız oluyorum şeker bayramı denmesinden, ve kasıtlı olarak dendiğini düşünüyorum. Çocukken neysede koca koca adamlar, heleki gazetelerde veya televizyonlarda, haberlerde denmesi dahada rahatsız edici. Bilinçli yapılıyor, farkında olmak lazım...

kesinlikle bilinç yapılıyo ben çocukken şeker bayramı dediğimde dedem kızardı Ramazan Bayramı diye düzeltirdi bizi biz yapan kacramların önce içi boşaltılıyo sonra da unutturuluyo

bu durumun aynısını toyoto da yapıyor sanırım 1 hafta ara vermişler..

Geri