Tofaş güvenlik testi

Ozgurruh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
TOFAŞ GÜVENLİK TESTİ :maden:

Ekli dosyalar

• TOFAŞ GÜVENLİK TESTİ.webp
    TOFAŞ GÜVENLİK TESTİ.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 149
Lada dan kopyalamışlar, kötü bir çalışma olmuş.

çok güzelmiş beğendim.

çok güzel olmuş, acımasız gerçekler bunlar ama ne yapsın insanımız para yok millette. hem para yok hemde en pahalı araba ve benzin burda.

foto güzelmiş görünce tebessüm ettim ama tofasa hem parası olan hemde olmayan biner zevk işi bence..siteden bi arkadaşımızın bmw bilmem kaç serisi bayagı pahalı bir arabası var ve yanında da diğer bir arabası şahin S var..yani kısacası parası olan olmayandan ziyade Hastası olan biner bu manken binmese kaç yazar:)

ncap adamı haklı :D

TOFAŞ GÜVENLİK TESTİ :maden:

bu arabaları bizim milletimize layık görenler utansın kardeşim... bu arçları bize sattıkları yıllarda bunlara verdiğimiz paraların yarısına almanlar kendi vatandaşına vw golf jetta yada opel astra ve vectraları satıyordu ...
düşündürücü...?

e hani ladaydi :) tofasa cevirmisler

bu arabaları bizim milletimize layık görenler utansın kardeşim... bu arçları bize sattıkları yıllarda bunlara verdiğimiz paraların yarısına almanlar kendi vatandaşına vw golf jetta yada opel astra ve vectraları satıyordu ...
düşündürücü...?

:bir::bir::bir:

çok manidar bir resim ama şöyle bir gerçek var.tofaşlar arkadan itişlidir,altı yüksektir opellerin ww genlerin baygınlık geçirdiği bizim yayla yollarında kartallar ve doğanlar dağ zirvelerinden bu araçlara el sallar,bagajarı doludur içindede en az 6 kişi vardır.Tofaş araçlarını böyle bir ncap testine konu etmek tam bir saygısızlık bana göre.güvenlik konusuna gelince ecelin geldiyse tankın içindede olsan kaçarın yok.bazıları hava yastğı sayesinde kurtulur bazıları camdan fırlar kurtulur,en önemlisi aracının imkanları doğrultusunda tedbirli olmaktır.tofaş sürücüsü'nün yapabileceği tek şey emniyet kemerini takmayı unutmamasıdır tıpkı mercedes sürücüsünün unutmaması gerektiği gibi...

Son düzenleme:
Geri