tirger seti radyatör astra g fiyat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhil06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferhil06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
tirger seti radyatör astra g fiyat almaya gittim yetkili serivse arkadaşlar fiyatları nasalı sizce.

tirger seti:317 ytl
radyötör: 645 ytl bu fiyatlar üzerinden %25 düşecek sizce nasıl.

Yedek Parça

tirger seti radyatör astra g fiyat almaya gittim yetkili serivse arkadaşlar fiyatları nasalı sizce.

tirger seti:317 ytl
radyötör: 645 ytl bu fiyatlar üzerinden %25 düşecek sizce nasıl.
sana yardımcı oliyim oto yedek paracı olarka tirge seti 120 ytl set radyatör otomatik olarak 140 ytl ( DİP NOT kardeşim paran cok değilse dediğim fiyatları düşün servis iskonto bahanesiyle kafaları bulandırıyor bilgin olsun ) parcaları almak istersen yardım ederim

A.Okan METİNPEK

Son düzenleme:
araç şimdi bahsettigm gibi astra g twinport 1.6 man. herşey orjinal istiyorum gm dışarda daha ucuzada yaptırılabilir araştırmadım ama maglum nakit sıkıntısı var ondan dolayı servi yaptırayım diyorum aklımdan gecen en azından 6taksit imkanı var diyorum sizinle bu konuyu baylaşmak isdedim radyötör komple degişiyo nevar ne yok görünen hepsi kacırıyo mağum.tşkler şimdiden

trigeri serviste değişte öbürü dışardada değişebilir

araç şimdi bahsettigm gibi astra g twinport 1.6 man. herşey orjinal istiyorum gm dışarda daha ucuzada yaptırılabilir araştırmadım ama maglum nakit sıkıntısı var ondan dolayı servi yaptırayım diyorum aklımdan gecen en azından 6taksit imkanı var diyorum sizinle bu konuyu baylaşmak isdedim radyötör komple degişiyo nevar ne yok görünen hepsi kacırıyo mağum.tşkler şimdiden
RADYATÖRÜ KOMPLE DERKEN SIRF RADYATÖRÜ DEĞİŞTİRİYORDUR O BENCE ( LAFIN ÖZÜ SERVİSİN TAKDIĞI BİLYA ÖRNEK SONY GMLİ PİYASADA SATILAN SANA VERİLEN FİYAT ODA SONY AMA GM DAMGASIZ TAKSİT SAN ŞU AN CAZİ GELEBİLİR AMA ARADAKİ FARK ÇOK FAHİŞ BİLGİNE

OKAN

İSTANBUL

Son düzenleme:
sana yardımcı oliyim oto yedek paracı olarka tirge seti 120 ytl set radyatör otomatik olarak 140 ytl ( DİP NOT kardeşim paran cok değilse dediğim fiyatları düşün servis iskonto bahanesiyle kafaları bulandırıyor bilgin olsun ) parcaları almak istersen yardım ederim

A.Okan METİNPEK
OTO YEDEK PARÇACI

İSTANBUL

bu verdiğiniz fiyat sanırım normal astra g için ama benim bildiğim twinport motorlarda astra h kasaların motoru var yani triger kayışları ve fiyatları farklı. eğer o fiyata ise ben de sizden temin edebilirim.(GM)

bu verdiğiniz fiyat sanırım normal astra g için ama benim bildiğim twinport motorlarda astra h kasaların motoru var yani triger kayışları ve fiyatları farklı. eğer o fiyata ise ben de sizden temin edebilirim.(GM)
SEN ARABANIN MOTOR KODUNU BANA BİLDİRRİSEN DAHA İYİ YARDIMCI OLURUM

OKAN

İSTANBUL

Son düzenleme:
Araçta Son Nesil Motor Var 1.6tiwinportmotor 2003model Astra G Ben Bir Kac Yerdende Fiyat Aldim Servisdeki Usta Tanidigim Oldugundan Araç Komple Genel Kontrole Girdi Sonuç Bahsetigim Gibi.tirger Seti Normal Bir Fiyat Diger Yerlerden Aldigim Fiyatlarla Ayni Diyebilirim.

toplam fiyat servisin cıkardıgı fiyat şuan 805ytl işcilik dahil radyotör triger bı kacta ufak tefek işleri yapılacak indirimli fiyatı%25 indirilmiş hali normalde cıkan fiyat 1.080 ytl idi.

Geri