- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vsa link' Alıntı:tekrar söylüyorum arkadaşlar maksadım aracı kötülemek değil ama bir sürü sorunla karşılaştım bu araçta.alt takımlardan sesler geliyor.2. ve 3. vitese zor geçiyor tabi bu sorun bazı zamanlarda oluyor,kumanda aracımı açmıyor kapamıyor çoğu zaman.
vsa link' Alıntı:kusuruma bakmayın öyle şeyleri düşünemediğimden iyi niyetimle direk sitemime geçtim o tür karalama amaçlı üyelerin olduğunu bilmiyordum
vsa link' Alıntı:ben sabah ilk yorumu yaptıktan sonra gerekli malzemeleri alıp uğraştım bir süre arabamla işim çıkınca bırakmak zorunda kaldım.bende öyle yapıcam buralarda işinin ehli usta bulmak zor yada ben yerlerini bilmiyorum.servis zaten vasat sanki ben uzaydan sorun çıkarıyormuşum gibi davranıyorlar benim ve çevremdekilerin duydukları sesleri usta olmalarına rağmen duşmamış gibi yapıyorlar
GNSpower link' Alıntı:Arabaya binince aniden işitme kaybı yaşayan usta çok gerçekten. (![]()
ßeta® link' Alıntı:Yada geçer geçer diyen ustalar![]()