tıkırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk6060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brk6060

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sa arkadaşlar aracın sağ yolcu tarafından kütür kütür ses geliyor sebebi ne olabilir sizce

a.s. sağ yolcu tarafı deyince aklımıza birsürü şey gelebilir. daha iyi dinleyip enazından hangi bölgeden geldiğini ve aracı olduğu yerde çalıştırıp dinleyip daha sonra seyir halinde dinleyip ona göre birşey söylersen daha net cvplar alabilirsin. hareket halindeykenmi geliyor yoksa rolantide çalışırkende geliyormu önce bunu bi anlayalım.

hareket halindeyken geliyor çukurlarda filan ben rot başlarından şüpheleniyorum ama başka bir sistem vs var mı acaba opellerde

amortisör takozu, z rot ve viraz demiride olabilir.

hmm en kötü kaça patlar peki bu yazdıklarınızdan biriyse

takoz 40 liradan 80 lira tek değişmez. z rot 30 lira. diğerinin fiyatını bilmiyorum

hmm iyiymiş o zaman bir ustaya baktırayım da ses gelmesin ses takıntım var da benim

Z rot değiş sorun kalmasın aynı bende oldu değiştirdim ses seda kalmadı. ;)

eyvallah nadir abim :)

Burak bu işlere ufaktan başla ufak bir sorundur örnek Z rot başka yerleri değiştirirsin boşa zaman ve para harcarsın ama z den başlar isen çözüme doğru gidersin. Bende aynı idi. Değiştirdim ses seda kalmadı. Öyle bir parçadan o kadar ses çıkacağını da aslında hiç sanmaz idim. Şaşırmadı değilim yani.

Geri