Tigraya Corsa Radyotörü...

hasankaplan35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Arkadaşlar, geçen gün aracım su eksilttiği için sanayiye gittim. Radyotörün alt sağ ayağından catladığını tespit ettik. baya eski bi radyotör olduğu için yenileyelim dedik. 96 Tigranın radyotörünü sordum parçacıya 380 ytl dedi orjinali. Ama ben sana corsa b nin radyotörünü vereyim dedi birebir aynı. Sadece fan ayağı 2 cm altta kalıyor bi parça metalle ayarlanıyor dedi. ikisinide üst üste koyduk hakketten tıpatıp aynı... Aradaki tek fark corsa radyotörü 120 ytl .. ustalar ufakbi parça vidalıyarak fan ayağını uzattı ve monte etti. 2 gündür hiç sorunsuz kullanıyorum.. 260 ytl para cebimde kaldı..

Opelin sadece isimden dolayı bize böle bi bedel ödetmesi hiç adil değil.

opelle ne alakası var bu durumun? fabrika senin arabanın modeli az olduğu için üretim yapacak üretim az yapılınca fiyatlara yansıyacak. ayrıca parçacılarda çok masum değiller eğer nadir bulunan bir parçayı ararsan gözünün yaşına bakmazlar fiyat verirken.

opelle ne alakası var bu durumun? fabrika senin arabanın modeli az olduğu için üretim yapacak üretim az yapılınca fiyatlara yansıyacak. ayrıca parçacılarda çok masum değiller eğer nadir bulunan bir parçayı ararsan gözünün yaşına bakmazlar fiyat verirken.

Bence Direk Opelle Alakalı bir durum. Bir ara da Renolar Brodway lerin radyotör kapaklarını sadece seri numarısını değiştirerek manager lar için 3 kat pahalı satıyorlardı.. Ayrıca parçacılar servislerden kat kat insaflı .. Yetkili bir servis aynen takar geçerdi..

Zaten esas amacım onu veya bunu eleştirmek değil, Başka bi tigra kullanıcısı arkadaş okurda parası cebinde kalır die yazdım.

Son düzenleme:
Geri