tigra mı? corsa mı?

kuzeyinoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel sahıbı olmayı dusunuyorum ama tıgra mı corsa mı karar veremıyorum.3 kapı ıstıyorum ozellıkle ama yakıt konusunda da az yaksın(lpg olabılır)

yeni kasa mı eski kasa mı ???

eskı kasa almayı dusunuyorum.

aslında farklı segmentin araçları.. kimse kızmasın darılmasın ama corsa daha bi bayan aracı.

tigra al bence, yakıtııda dert etme.. çok fark olmaz aralarında, olmadı lpg..

2 kisi binceksen tigra, 4 kisi binceksen corsa. Tigranin arka cam kismi cok alcak.

Semihx'in dediği gibi tigra iki kişi için ideal. Arka cam alçak hem de arka koltuklar sert.

tigra kullanicisi olarak kendini dusunursenn tigra diger arka taraftaki yolculari dusunursen corsa...;)

ben hem tigra hem de şuan br corsa c kullanıcısı olarak şöyle diyebilirim:

tigra gerçekten güzel araba ama dar bir araba sonuçta spor bir araba..seriliği iyi ...benimki gerçi pert oldu ama....corsa dersen valla benimki keçi gibi şantiyede bile kullanıyorum banamısın demiyor..birde tigra varkene şu hep adı çıkma durumlarını da unutmamamk lazımm ..bzen deli ediyolardı da beni...

aslında farklı segmentin araçları.. kimse kızmasın darılmasın ama corsa daha bi bayan aracı.

tigra al bence, yakıtııda dert etme.. çok fark olmaz aralarında, olmadı lpg..

:D ne alaka bayan aracı????? eski kasa tigra denmiş. peki corsa? corsa c kasa ise ööle bi farkederki yakıt olayı.

Geri