tigra hakkındaki görüşleriniz

Bende almaya niyetliyim tigra bu yazdan sonra, namını bende duydum hatta alcam dediğim zaman çoğu arkadaşım bunu söyledi. Ama araba eğer hoşuma gidiyorsa eğer milletin ne dediğine bakmam beni bilen bilir der geçerim zaten eğer almaya niyetliyseniz bu boş lafları dinlemeyin hoşunuza gidiyorsa kafanıza yatıyorsa alıp binersiniz. Pınarbaşı yolunu bende biliyorum zaten travestilerle meşhurdur o yol ama nerdeyse çoğunun altında tigra yoktu aksine bazıları baya lüks araçlara bile biniyordu...

Bende almaya niyetliyim tigra bu yazdan sonra, namını bende duydum hatta alcam dediğim zaman çoğu arkadaşım bunu söyledi. Ama araba eğer hoşuma gidiyorsa eğer milletin ne dediğine bakmam beni bilen bilir der geçerim zaten eğer almaya niyetliyseniz bu boş lafları dinlemeyin hoşunuza gidiyorsa kafanıza yatıyorsa alıp binersiniz. Pınarbaşı yolunu bende biliyorum zaten travestilerle meşhurdur o yol ama nerdeyse çoğunun altında tigra yoktu aksine bazıları baya lüks araçlara bile biniyordu...

ben zaten laflara bakarak binecek deilim tasarım olarak güzel araç günümüzde cıkan bircok yeni araçtan hala daha iyi duruyor sadece arka cam patlayınca millet polyester yaptırıyormuş camı yok dioyorlar ondan soruyorum hoş izmirde hiç bişey bulunmuyor yaa neyse

niye opel bu aracı özel travestiler içinmi tasarlamış...yani aynı engelli arabası , ticari araç, binek otomobil, tarzında sınıflandırmalara birde ruhsatta travesti aracı diyemi yazacak. yok baba hoşuna gidiyosa al ama parça sıkıntısı veya daha sonra satmak istersen satma sıkıntısı olabilir.

ben zaten laflara bakarak binecek deilim tasarım olarak güzel araç günümüzde cıkan bircok yeni araçtan hala daha iyi duruyor sadece arka cam patlayınca millet polyester yaptırıyormuş camı yok dioyorlar ondan soruyorum hoş izmirde hiç bişey bulunmuyor yaa neyse
alacak istiyorsanız alın,benım de ılk cıktıgında hayallerımı suslerdı tigra, parca sıkıntısında bana haber verın sorun yok temin ederiz her parcasını...

satılmıyor tigra malesef birde arkacamı sanırım üretilmiyor artık. kırılmış bi kaç tane gördüm başka bişi uydurmuşlardı.

satılmıyor tigra malesef birde arkacamı sanırım üretilmiyor artık. kırılmış bi kaç tane gördüm başka bişi uydurmuşlardı.
evet arka camı Türkiye'de zor bulunuyor bulunsa da 750-800 TL civarı fiyat veriyorlarmış gecen birine komple çıkma tertemiz bagaj kapağını 450 ye verdi bir arkadaşım herşeyi üstünde (silecek motoru,spoileri vs.) tigrası olup parca sıkıntısı cekenlere yardımcı olurum...arkadaşla irtibatını sağlarım...

alacak istiyorsanız alın,benım de ılk cıktıgında hayallerımı suslerdı tigra, parca sıkıntısında bana haber verın sorun yok temin ederiz her parcasını...

bu iyi oldu teşekürler

ben travesti aracı diye istanbulda sarı megan couple ları duymuştum. ogun bugun gordugum sarı couple lara bi acayip bakıyorum. ama hiç travesti görmedim. uzun lafın kısası hikayeyi boş verelim. tigra güzel araba. bu kasa 2011 model çıkarsa yine gider.

Görün olarak tigra güzel bi araç . Ona bakarsan Cadillac escalade ve 3.30 ci kullanan travstiler gördüm. 3.30 ci demi almayalım paramız olduğunda. Parça sıkıntısını göze alıyosan al kardeş. Hoşuna gitmiş sonuçta.

ben severim tigrayı güzel araba ama kesinlikle sunrooflusunu alın...

Geri