tiger koruma muhafaza pilastiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katipoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katipoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar tiger koruma pilastiginden sanki sürtme geldigini duydum .
elimle sag sola ileri geri oynattım . baglan tı civataları yerinde .baglı neden sürtüyor. ne yapmam lazım başına gelen varmı .

arkadaşlar tiger koruma pilastiginden sanki sürtme geldigini duydum .
elimle sag sola ileri geri oynattım . baglan tı civataları yerinde .baglı neden sürtüyor. ne yapmam lazım başına gelen varmı .

benim aracımda da sanki aynı türden bir ses geliyor.ustama söyledim sesin kaynağını bulamadık.benim tahminimde v kayışı yada triger koruma kapağına sürtünme sesi gibi bir ses
sesin tarifini yapmak biraz zor ama sanki çocukluğumuzda bisikletlerimizin tekerlerine ses yapması için mandalla vs ile bağladığımız plastiklerin akord tellerine sürtünme sesine benziyor.:D

bu konuda fikri olan varsa gerçekten çok iyi olur şimdiden teşekkürler
saygılar.

Arkadaşlar triger seti değişiminde su pompası değişimi gerekir biliyorum değiştirmedi iseniz su pompası alüminyum olması dolayısıyla momentten bozulmakta büyük ihtimalle ondandır. Kontrol ediniz.

Arkadaşlar triger seti değişiminde su pompası değişimi gerekir biliyorum değiştirmedi iseniz su pompası alüminyum olması dolayısıyla momentten bozulmakta büyük ihtimalle ondandır. Kontrol ediniz.

triger değişimde su pompası,triger kayışı ve gergi rulmanı değişti.yalnız v kayışı ve rulman değişmedi acaba v kayışı ile ilgili bir sorun olabilrimi?
saygılar.

gergi kayışı kütügü denilen kütüğün tamamından veya sadece bilyasından da gelebilir ayrıca çok önemli olan triger seti orjinal değilse yine su pompasından şüphelenmeye devam edin.

gergi kayışı kütügü denilen kütüğün tamamından veya sadece bilyasından da gelebilir ayrıca çok önemli olan triger seti orjinal değilse yine su pompasından şüphelenmeye devam edin.

yanıtlar için teşekkürler.
saygılar.

kabaktan geliyor ses
pompa degişti

o kapağı çok rahat söktürüp baktırabilirsiniz.kapağın açılıp takılması en fazla 5 dakika sürer

Geri