ticari taksinin böylesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaw arkadaşlar Edirne dediğiniz uçtan uca 10km , günde 1 müşteri bile gelmez , arkadaşın mutlaka başka bir işi daha vardır , tarlası vardır hayvanları vardır , tarlayı ekip kışın kahvede okey oynayacağına almış bi caguar geziyo işte , hem Edirne de de plaka durak bedeli falan büyükşehirlerdeki gibi yüksek değildir , veya zaman zaman uzun yola çıkan müşteriler oluyor , Bulgaristan'a veya Yunanistan'a çıkacaklar kendi arabalarıyla gidip kendi araçlarının güvenliğini düşünmektense taksi tutup gidiyor , adamın istanbulda acil işi oluyor otobüsle 2 saatte gitmektense otomobille 45 dakkada gideyim diyor arkadaşta o şekil çalışıyordur , o şekilde olsa bile yan geliri olmadıkça Edirne'de 600 küsür avro taksit ödeyip , kasko ödeyip , vergi ödeyip , benzin alıp , birde aile geçindirmek mümkün değil taksicilikle :D

isi yok it tasliyo

lpg takılan ferrari gibi jaguar alır bunu elinden:D

Caguar eski caguar diil

ya belkide adamın hayalindeki meslek hep bir taksici olmaktı. Çok zenginse bile, tarlaları bile olsa, parası çok bile olsa taksici olmak istiyordu belkide hep:) Olmuşken isim yapıyım bari demiştir birde, almıştır bir jag:)

abi ben kıyamam bu arabaya insanları inip bindirmeye

delinin biri kuyuya bir taş atmış kırt tane akıllı o taşı çıkaramamış ...

avrupalıdan ne eksiğimiz var fazlasını hakediyoruz...

Geçen pazar edirne'de idim, tv'de çıkmadan önce arabayı yolda görünce dumurlara gark eyledim. istanbul'da bile hala kuş serisi arabadan geçilmiyor, helal olsun adama diye. Sonradan haberlerde gördüm.

büyük maceraye girmiş işi zor... Hele satarken :) TAKSİDEN ÇIKMA JAGUAR SATILIKTIR.

Geri