ticaret ile uğraşanlar(sektör fark etmez)

Bence bu konu üzerine yoğunlaşalım. Faydası olur zararı olmaz. Elimizden geldiğince birbirimize faydamız dokunur. Ben her ne kadar emekli olsam da en azından tüketiciyim. Tanıdık yerlerden alışveriş yapmayı tercih ederim. Hep destek tam destek............

allah razı olsun abi desteğin için burda mesela tekstil aksesuarcıları vardı ama göremiyorum

muhasebe mali müsavirlik büromuz var babamla birlikte çalısıyoruz:D Siteler - ANKARA

Bence güzel bir konuya deyinmişsiniz.Kriz var dedikleri şey gerçekten çok ilginç birşey.bazen anlam dahi veremiyorum.insanlar para yok kriz var diyip hemen yan dükkandan torbalarla alışveriş yapıp çıkıyorlar!!!sanki bedava veriyolar :rolleyes: bu alışveriş gıda tekstil vs vs İnsanların çoğuda krizi bahane gösterip neredeyse kafa kafaya ürünleri satın almaya çalışıyorlar.Buda zaten işletmecinin çarkını döndürmüyor.Elimizden geldiği kadar opelim.net ailesine uğraş verdiğimiz sektörde yardımcı olmaya çalışırım.Aşağıda detaylarını yazıyorum!!!

Beykoz da mutfak dolabı imal ediyoruz...yer etüdü yapıldıktan sonra ölçülere ve kullanılacak malzemeye göre müşterinin arzusu doğrultusunda ödeme koşulların da anlaşılarak üretime geçiyoruz...Kullanılan malzeme kesinlikle mdf üzerine laminant kaplamadır.sunta vs ürünler kullanmıyoruz.ölçüsü alınan bir mutfağın bütün işlemleri ilk olarak fabrikada makinalar tarafından el değmeden milimi milimine kesilmektedir.sonrasında o parçaları bir araya getirip montajı yapılmaktadır.

Bu alanda ihtiyacı olan varsa seve seve yardımcı oluruz...

aman allah nazarlardan korusun teğet geçti filan adamı çarpar bence :) peki işin hakkında biraz daha detay verirmisin bize nasıl faydalanırız birbirmizden

İş benim değil babamın :D ama en geç bi kaç sene içinde benimde işim olucak :D şu anda 8 den 38 cm çapına kadar bir çok çeşit hoparlör üretimi yapıyoruz. 8, 10 12 13 16 17 cm olanlar arabalar için orjinal hoparlör ler yerine kullanılan hoparlörlerdir. Birkaç otomobil firmasınada üretim yapıyoruz. Yan sanayide diyebiliriz ama öyle çin malları gibi dandik değil kaliteli mallardır :D . o yüzden fiyatları biraz pahalı çin mallarına göre zaten bizi en çok zorlayanda bu. Birde patenti bizim olan 10,13 ve 16 cm lik tavan hoparlörleri var bu asma tavanlarda mağazalarda kullanılanlardan. Ayrıca 30-38 cm lik seslendirme konser düğün filan için olan tipler var. Zaten seçim döneminde en çok onlar satıldı :D. Perakende satış olmadığı için nasıl yardımcı olabiliriz birbirimize bilmiyorum ama elimizden birşey gelirse yardımcı olmak isteriz tabi.

güncel

bizde inşaat sektöründeyiz ama malesef ev satışlarında müthiş bi duraksama var ne yapacağız bilmiyorum valla allah hepimizin sonunu hayır etsin arkadaşlar...

piyasaya tokiler girince tabii belli insanlar hep kazandı tabii

topkapı tim1 deyım inciler matbaa ve grafık tsarım ofsett baskı serigrafı baskı dıjıtal basıkı folyo kesım:D ne ararsan var

heee yani o folyoyu sen yaptınnnn bak bunu bilmiyordum :) bazı arkadaşlarımız tavanı kaplatıcak irtibata geçersen iyi olur

Geri