ticaret ile uğraşanlar(sektör fark etmez)

ozaman herke ticari branşına bi konu açsın derim

valla ben pek sevinmedim.ben 11 yıldır karaköy piyasasında çalışıyorum ben yandım bari başkaları yanmasın.illet bir piyasa .bari sen yanma diye söyledim .

valla ben pek sevinmedim.ben 11 yıldır karaköy piyasasında çalışıyorum ben yandım bari başkaları yanmasın.illet bir piyasa .bari sen yanma diye söyledim .
malesef öyle:( sanırım sizde sdc malzeme satış?? bizde malzeme satıştan çok işçilik... tesisat-aydınlatma

arkadaşlar ticari bi bölüm açsak mı

:) öncelikle ben tekstil işiyle uğraşıyorum. özel dikim ile beraber tişört, kot, pantolon, gömlek,tişört ve kazak imatı yapmaktayım. kullandığım ürünler kumaş, aksesuar ve fazon iş yerlerinde diktiriyorum. toptan satışımda hem çek hem kredi kartı hemde taksit imkanım var

Geçirdiğimiz bu dönem hepimiz için çok kötü. Eskisi gibi toparlıyamasakta 2001 krizi ve hatalı işletmenin yaralarını yeni yani sarmış bir aile olarak bu günlerimize çok şükrediyoruz. Allah hepimizin işlerine bereket versin.

amin kardeşim amin herkesin yaralarını bir an önce sarması gerekiyor. birbirimize desteklerle toparlanabiliriz

Biz de hoparlör imalatı yapıyoruz. Seslendirme ve oto hoparlörleri bir kaç parça haricinde tamamen kendimiz imal ediyoruz. Yanlız çıplak hoparlör olarak yani kutulu filan değil. Şimdilik kriz Allaha şükür bizi pek etkilemedi herkes seçim için arabasının üstüne hoparlör taktığından piyasa hareketliydi şimdi seçim dalgası bitti sezon açılıyor. Bakalım hayırlısı kriz bizi teğet geçti sanırım :D

aman allah nazarlardan korusun teğet geçti filan adamı çarpar bence :) peki işin hakkında biraz daha detay verirmisin bize nasıl faydalanırız birbirmizden

Geri