Thy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarıldım, hem de her yöne :D

:alkis: :alkis: :alkis:

Arkadaşlar geçenlerde böyle bir fıkra yayınladım ismi lazım deil arkadaş nebiçim adamsın sen gerekli yere şikayet edecem dedi ben de ürkek ürkek yayınladım ama beğendiyseniz ne mutlu

ismi lazım!! o kişi ben oluyorum arkadaşlar, söyleyim de kimsenin aklında soru işaretleri oluşmasın ;) ayrıca, ben kesinlikle "ne biçim adamsın sen" gibi bir cümle kullanmadım ve benden yaşça büyük olan bir kişiye de kullanmam bunu kolay kolay. lafı çarpıtmada üzerinize yok gerçekten. bir şey daha, siz de biliyorsunuz ki paylaşımınızda takıldığım kısım buradakiler gibi kesinlikle değildi. kelimeyi direkt apaçık vermiştiniz. neyse, kapanmış konuları tekrar açmaya gerek yok. ayrıca ürkmenize falan da gerek yok, gerekli önlemleri aldığınızda hiçbir şey olmayacaktır ;)

konunun içine ettiysem kusura bakmayın arkadaşlar, açıklama yapma gereği duydum ;)

Son düzenleme:
puahahhahahahhahaha cok ıyıı yaaaa :D

şimdiye kadar okuduklarımın en iyilerindendi .. çok teşekkürler :D :D ekrana kusdum resmen :D

ben buna koptum...

Arkadaşlar geçenlerde böyle bir fıkra yayınladım ismi lazım deil arkadaş nebiçim adamsın sen gerekli yere şikayet edecem dedi ben de ürkek ürkek yayınladım ama beğendiyseniz ne mutlu

ona mı düşmüş tasası açık saçık hiç birşey yok burda gayet güzeldi eline koluna sağlık :) :good: :good: :good:

:D:Dsüper ya

Paylaşim Için Teşekkür

:kop: :kop: :kop:

Geri