Erkekler için çıkarsa kaçırmam
3000 maaş benim için deli para

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic bir otobus muavini ayda 5000 tl almiyor 1-2 yabanci dil bilmiyor,6 ayda bir egitim gormuyor.1 yilda bir saglik muayenesine tabi tutulmuyor.
fark cok anlayacagin..
aslında farkı yok. özellikle iç hatlarda muavin olacaksan zaten dil bilmene ne gerek var. otobus ile aynısın bana gore. ayrıca eğitim dediği nedir. bence hiçbi fark yok. hostes dediğin bence muavin. aynı şey. küçümsemek değil haaa bu yazıyı yazmamdaki sebep. bu işe bu kadar kalifiye olmaya gerek yok. kalifiyeysem de muavinlikte işim ne?
muavinlik yada hosteslik , o işin de bir saygınlıgı var, insanlara hizmet ediyorlar.Nasıl siz otobuste veya ucakta seyahat ederken , size kıllı, ter kokan , ne dedigi anlaşılmayan birinin hizmet etmesini, bunu yaparken de size kaba davranmasını istemiyorsanız herkes te sizinle aynı düşüncede.Bu işin işverenleri de böyle düşünüyorki, bu pozisyon için ülkemiz standartlarının çok üzerinde bir maaş veriyolar ama bunun karşılığında ,gerçekten işin gereği donanımlara sahip olan insanlar arıyorlar.Siz tercih etmeyebilirsiniz ama tercih edecek binlerce insan çıkacaktır
hostes olmak için referans mı? pehhh. otobusteki muavinden ne farkı var ki hostesin de bu kadar teferruat?
Dün Ankara'dan İzmir'e gelirken bindiğim otobüsün muavinini görseydin adamların aldıkları maaş için gerçekten az derdin. Adamın nezaketi, servis hizmeti süperdi, kılık kıyafeti tertemizdi, en şaşırdığım nokta ise daha yola çıkalı 15 dakika olmadan bütün yolcuların (çocuklar dahil) isimlerini tek tek ezberlemiş.