THY Hostes arıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meftunn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.turkishairlines.com/tr-TR/duyurular/5858/thy-aobayan-kabin-memuru-adaylari-ariyor.aspx

Eşi dostu, komşusu , sevgilisi artık herneyi olursa hostes olmak isteyen varsa bu konuda uyarabilirsiniz...

yanlış bilmiyosam 3.000 lira maaş, 3 ay da bir extra 1.500 ya da bir maaş emin değilim, yani maddi şartları güzel, ayrıca dinlenme süreleri falan da iyi.. az önce bir arkadaşla oturuyoduk , onun kız kardeşi thy de hostes.. o da gayet güzel dedi iş için...

bu arada bastıra bastıra yazmışlar erkek aday kabul olmuyo :) zaten erkekler için pek çekilir bir meslek değil..

nedense hostes denilince aklıma her zaman hababam sınıfı geliyor

uçan me....??

kimse kusura bakmasınn

Son düzenleme:
ehehehe son haber süper ya :D:D:D ama hakkatten öyle... o klm-northwest-delta ortaklı bunlar uçuşları falan..bana denk gelen hosteslerin hepsi buruşuktu :D:D ama lufthansa yok mu... harbi german staylaaa:D:D:D al koy cebine canın sıkıldığı zaman çıkart gülsün sana :D bitanede host denk geldi.. arkadaşım 14saat boyunca sürekli birşeyler istedi:D:D

3-4 ay önce erkekler içinde ilan verdi o süreçte baya araştırmıştım kısaca yazıyım sınavlar sadece İstanbul Atatürk havaalanında oluyor ilk gittiğinizde sizin adınıza kart veriyorlar elektronik her yere onunla giriyor çıkıyormuşunuz daha sonra boy ve kilo ölçümü yapılıyor boy kilo uyumu için ordan bilgisayar ortamında sınava giriliyor onu geçerseniz mülakat var neden kabin memurluğu neden thy gibi sorular demişlerdi sanırım birde ingilizce sına olması lazım bunların hepsi olduktan sonra başarılı olursanız havaalnından birini ankara yada istanbul seçiyorsunuz sizin destination orası oluyor ve 2 aya yakın eğitimler oluyormuş eğitimlerden öncede tam teşekküllü sağlık raporu isteniyor ve işe başlamadan öncede belli bi kaç yıllık sözleşme diye duymuştum.

IYi bir referansiniz yoksa hic basvurmayin...Zaman kaybi olur sizin icin...

hostes olmak için referans mı? pehhh. otobusteki muavinden ne farkı var ki hostesin de bu kadar teferruat?

THY nin kapisindan girmek icin bile yakinda referans isteyecekler arkadaslar haberiniz olsun.O kadar sistiler yani...

hostes olmak için referans mı? pehhh. otobusteki muavinden ne farkı var ki hostesin de bu kadar teferruat?

hic bir otobus muavini ayda 5000 tl almiyor 1-2 yabanci dil bilmiyor,6 ayda bir egitim gormuyor.1 yilda bir saglik muayenesine tabi tutulmuyor.
fark cok anlayacagin..

Geri