- Konuyu Başlatan
Cümlemiz kazasız belasız inşallah. tesekkur ederımOdonATa' Alıntı:gördüğüm en güzel corsalardan bili eline yüeriğne sağlık kazasız belasız işallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümlemiz kazasız belasız inşallah. tesekkur ederımOdonATa' Alıntı:gördüğüm en güzel corsalardan bili eline yüeriğne sağlık kazasız belasız işallah
sağolasın kardeş ama yormuyomu arabayı gösteriş çok iyi ama yorma bakımından bide sürter diye tavsiye etmiyolar ama cidden çok ii maşaallah.bazukaa' Alıntı:Amin hepimiz kazasız belasız inşallah. Jant16'' Enkeı
Normal bir jant almayıda duşunuyodum fakat amaç performance olunca Enkei tercih ettim. Jantın bir tanesi yaklasık 4.5kilo yani normal teneke jant ağırlığında.Yorma ve sürtme söz konusu diyil bende 3.5cm lık yay var ve lastık tabanım 195 sürtme söz konusu diyil.montana' Alıntı:sağolasın kardeş ama yormuyomu arabayı gösteriş çok iyi ama yorma bakımından bide sürter diye tavsiye etmiyolar ama cidden çok ii maşaallah.![]()
sağolasın o zaman bende senin gibi bi jant takabilirim arabama içim rahatladı yahuu.kardeş kolay gelsin Allah'a emanet.bazukaa' Alıntı:Normal bir jant almayıda duşunuyodum fakat amaç performance olunca Enkei tercih ettim. Jantın bir tanesi yaklasık 4.5kilo yani normal teneke jant ağırlığında.Yorma ve sürtme söz konusu diyil bende 3.5cm lık yay var ve lastık tabanım 195 sürtme söz konusu diyil.![]()
Saol milepo tesekkur ederim..milepo' Alıntı:gerçekten güzel araban var allah kaza bela vermesin