Teyp ve Klima Çalışmıyor

mehmetavci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu sabah arabaya bindiğimde teybin ve klimanın çalışmadığını gördüm. İçerdeki sigortalara baktım yanmış sigorta yoktu ? Bu arabanın başka bir yerde sigortası varmıdır acaba ? Teyp ve klimanın aynı anda arızalanmasının başka nedeni olabilirmi . (Klima yeni bakımdan geçmişti)

(Corsa Swing 1.2i 2000 Model)

bakmak lazım . eğer sigortadan değilse araştırmak lazım. burdan cevap verilebilecek bir arıza gibi görünmüyor.

Arkadaşlar bu sabah arabaya bindiğimde teybin ve klimanın çalışmadığını gördüm. İçerdeki sigortalara baktım yanmış sigorta yoktu ? Bu arabanın başka bir yerde sigortası varmıdır acaba ? Teyp ve klimanın aynı anda arızalanmasının başka nedeni olabilirmi . (Klima yeni bakımdan geçmişti)

(Corsa Swing 1.2i 2000 Model)

rölelere ve kablolara bakın.

teybinde tam arkasında bir sigorta var galiba...

Az önce kullanma klavuzuna baktım. Kullanma klavuzunda motor bölümünde de bir sigorta olacağı yazılı.Neresinde olabilirki bu sigorta baktım ama göremedim.

Az önce kullanma klavuzuna baktım. Kullanma klavuzunda motor bölümünde de bir sigorta olacağı yazılı.Neresinde olabilirki bu sigorta baktım ama göremedim.

motor kaputunu aç sen motora bakar pozisyonda iken senin sağ tarafında yukarı tarafında bir kutu var o kutu röle ve sigorta kutusu.

Sağol Eyüp dostum ,biraz sonra bakcağım.

Sigortalarda sorun yok . Teybe elektrik geliyo Ekranda SAFE yazıyo. ama çalmıyor ???

Teyp ekranında SAFE (güvenli) yazıyor. Bu nedemek oluyor acaba eyüp bey

herhalde teyp güveli moda geçmiş yani stanby konumda olabilir tam bilmiyorum ama aklıma böyle bir fikir geldi belki aküden gelen artı eksi kablolarda bi sorun vardır yada ne biilm teyiplerin arkasıdna bi sigorta olması lazım varmı bilmiorum şu anki teyplerde bide ona bak abi...yani sadece düşüncemi söyledim tam bilmiyrum saygılar...

Geri