Teybi değiştirecem yardım!!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmi_63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Eki 2007
Mesajlar
498
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Mrb arkadaşlar benim teyp bozuldu tamirciye gösterdim çıkardı baktı kartın yandığını değişmesi gerektiğini fiyatının 120-150 arası olacağını söyledi:mad:. bende teybi değiştirmeyi düşünüyorum arastırdım hepsiburada.com'da bir LG gördüm hoşuma gitti sizde bir inceleyip bana yardımcı olursanız sevinirim birde öndeki hoparlörlerin yerine component takmayı düşünüyorum comp. tavsilerinizi bekliyorum.

Bu teyp;
http://www.hepsiburada.com/Liste/lg....aspx?productId=otesselcs500&categoryId=26080

Birde teyp çerçevesi gerekli sitede iki adet var hangisini almalıyım;

1. http://www.hepsiburada.com/Liste/op...aspx?productId=otelf10960&categoryId=20020281

2. http://www.hepsiburada.com/Liste/op...aspx?productId=otelf10960&categoryId=20020281

Şimdiden teşekkür ederim...
 
Son düzenleme:
şekil ve özellik olarak güzel ama lg kullanan hiç görmedim kalitesi nasıl bilmiyorum anfi çıkışı yok gibi gözüküyo anfi bağlamıcaksanız sorun yok bide imza resmini küçültsen ahmet çok açılırken çok uğraşıyo :)
 
hyr anfi kullanmayacağım
resimide hemen küçültüyorum
 
Gorunusu guzel ozellıklerde ıyı kullananların dedıgıne gore ses kalıtesıde ıyımıs ama pioneer jvc yede bakabılırsınız pioneerın 2200(garantılı) 5250 , 7250(Bu 2sı garantisiz ama bazı yerler garantı verıyor)
 
İstanbul tahtakalede buldum LG LCS 500 sıfır 2 yıl garantili 200 tl çıkış gücü 4x53W,
bu arada teybin arkasında 4 adet 2'si kırmızı 2'si beyaz yvarlak soket var. satıcı anfi çıkışı olduğunu söyledi önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Bir de yukarıda verdiğim 2 çeşit çerçeve rengi var hangisini almalıyım.
 
aLpine teyp bakabılırsın mesela 250 tl cıvarı bı sey usb,aux,cd gırısı var anfi cıkısıda var.
 
çerçevelerin 2side aynı :D
 
Geri
Üst