1 Şub 2013 #1 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 33 Alıntıdır... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9tUYnY_mBFg
2 Şub 2013 #2 C cedoo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Nis 2010 Mesajlar 1,783 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 herşey çok güzelde pilot o araca 1 numara büyük bence..
2 Şub 2013 #3 musakemalsoysal Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 o nasıl direksiyon tutuşu ki
2 Şub 2013 #4 RespecT Editör Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 3,105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Renault 19 dan geçen birisi için normal bence. Ancak işin ilginç yanı benim aracımı test için isteyip kullansalar , vermezdim açıkçası.
Renault 19 dan geçen birisi için normal bence. Ancak işin ilginç yanı benim aracımı test için isteyip kullansalar , vermezdim açıkçası.
2 Şub 2013 #5 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Aracın sahibi otomobilden çok uzak Sonlara doğru aracı bana eksikleriyle teslim ettiler diyor Tam bir Opel komedisi
Aracın sahibi otomobilden çok uzak Sonlara doğru aracı bana eksikleriyle teslim ettiler diyor Tam bir Opel komedisi
2 Şub 2013 Konuyu Başlatan #6 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 33 marikan' Alıntı: Aracın sahibi otomobilden çok uzak Sonlara doğru aracı bana eksikleriyle teslim ettiler diyor Tam bir Opel komedisi Genişletmek için tıkla ... bende çok güldüm ona lan mağdem eksik niye teslim alıyorsun o kadar para vercem eksik getirecekler yıkarım o bayiyi...
marikan' Alıntı: Aracın sahibi otomobilden çok uzak Sonlara doğru aracı bana eksikleriyle teslim ettiler diyor Tam bir Opel komedisi Genişletmek için tıkla ... bende çok güldüm ona lan mağdem eksik niye teslim alıyorsun o kadar para vercem eksik getirecekler yıkarım o bayiyi...
3 Şub 2013 #7 winner Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 30 Kas 2006 Mesajlar 2,916 Tepkime puanı 3 Puanları 38 yanlış görmediysem farlar merceksizdi galiba... eğer yanılmıyorsam yazık o verilen paraya ve yapıştırılan opc yazılarına...
yanlış görmediysem farlar merceksizdi galiba... eğer yanılmıyorsam yazık o verilen paraya ve yapıştırılan opc yazılarına...