tespih

kırmızı ışıklarda sıkışık trafikte rahatlıcı bir etkiye sahip antidepresan niteliğinde kullanılır. :D

arabalarımda var nazar boncuklusu:D

trafik kilitlenince yaa sabır diyip başlıyoruz

bende aynı sekılde vıteste var ama ben kullanıyorum malum ıstanbul trafıgı olunca bol bol cekıyorum

arabayı aldığım zaman aynaya asılı vardı 1 tane hacıdan gelmiş :) bende sürüş sırasında dikkatimi dağıtmasın diye vitese taktım :D ara ara ışıklarda orda burda beklerken aklıma geliyo çekiyorum :D:D

Valla benim arabadan uzak dursun :)

ben şuan elimde cekiyorum.arabamdada var..:)

amarikada türk bir doktor hastası ile sohbete başlamış..doktor türk olduğunu söylemiş yaşlı hastasına hastasıda orada yatmakta olan amarikalı biri imiş ve türkiyeyi anlatmasını istemiş ondan oda anlatmaya başlamış türkiyeyi ve müslümanlığı..aradan bir kaç gün geçmiş ve hasta doktordan nasıl müslüman olacağını sormuş doktorda anlatmış ve hastanın müslüman olduktan sonra doktordan istediği ilk şey tesbih olmuş..hatırladığım kadarı ile yanlışım varsa doğrusunu bilen varsa düzeltsin..
tesbih hem dinimizde hem toplumumuzda önemli bir yere sahiptir...
son zmanlardada metrosexüel erkekelrin kolye olarak kullandığı bir aksesuvar olarakta bilinmektedir:)

Bendede el freninin oraya takma alışkanlığı var.Benden çok uzunyolda falan yanımda bulunan,canı sıkılan kullanıyor.Alışkanlıktan çok adet olmuş.
resim6cy6.jpg

bende babamdan gördüm çocukluktan beri hoşuma gitmiştir her nekadar bayan arkadaşlar ayyy inanmıyoraaaaooom qro desede babamın tespihi her daim sinyal kolunda yer alacaktır ! :)

arkadaslar, simdi mantikli bir dusunun bence, o olay vitesine tespih takan adama normal geliyor, yani abes degil, ister Ferrarisi olsun ister Sahini. entellektuel kisilere tuhaf geliyor.
Ama simdi bir dusunun bakalim, o vitesine tesbih takan insana da entellektuel insanlarin giydigi dusuk bel kot ve ya hipap turu kot giymeleri tuhaf geliyordur bence.

e o zaman sorun nerde. Bunlar bence farkli kulturlerin ortaya cikardigi farkliliklar. bir problem yok bence, herkes kendi secimini yapiyor.

arkadaslar, simdi mantikli bir dusunun bence, o olay vitesine tespih takan adama normal geliyor, yani abes degil, ister Ferrarisi olsun ister Sahini. entellektuel kisilere tuhaf geliyor.
Ama simdi bir dusunun bakalim, o vitesine tesbih takan insana da entellektuel insanlarin giydigi dusuk bel kot ve ya hipap turu kot giymeleri tuhaf geliyordur bence.

e o zaman sorun nerde. Bunlar bence farkli kulturlerin ortaya cikardigi farkliliklar. bir problem yok bence, herkes kendi secimini yapiyor.
tartışma yok ki zaten :D:D herkez ne yaptığını söylüyor:D

Geri