Teşhir Ürünü [ACİL YARDIM]

teşhir almamakta fayda var hocam, zaten siz istemediğinizi belirtmişsiniz, umarım en kısa zamanda hallolur, en güzeli böyle yüksek meblağlı ürün alırken kendi elinizle gözünüzle görerek almak...

şimdi elinizde rapor var artık onlar düşünsün hemen iade etmek zorundalar yoksa yine şikayet edebilirsiniz mağdur olduğunuza dair. bugün size yapanlar herkese bunu yapar biraz çekinmeleri lazım.

merak etmeyin bu cihazların saat sayacı var servis elemanlarına söyleyin baksınlar. yada inernetten araştırın kendiniz bakın teşhirse epey saat olmuştur

Bende TV mi alırken sadece teşhir ürünü kaldığını, satamayacaklarını belirttiler. Ben yinede almak istediğimi belirttim, o zamana göre güzel bir indirimle ve bu ürünü bilerek aldığıma dair bir belge imzalatarak verdiler. 3 yıl oldu, şükür bir sorun çıkmadı.

ben eskişehir bimeksden dandik bi mp3 player almıştım, eve geldim bi baktım içinde 3 tane alakasız şarkı var, türkü tarzı garip müzikler..

sanıyorum geri aldıkları ürünü sıfır diye satmışlar.. ucuz bişey olduğu için uğraşmadım..

böle olunca da bimekse karşı hafiften bi önyargım oluştu

Teşhir ürünleri "AYIPLI MAL" kapsamına giriyor mu?

bende teshır urunu aldım ellrınde tek kalmıs ve fıyatta 1000 tl ye yakın ındırım vardı gecen sene tam yılbası gunu urunu patlayan posetler varya ona sardılar kumandayıda aynı sekılde evraklarını verdıler aldık servıste geldı hıc bı sıkıntımda yok :=) sıde ya gerı verın yada ındırım talep edın buyuk mıktarda kı benım tahmınımce tv yı gerı bıle alsalar tuketıcı haklarına sıkayet hakkınız var sonucta bu dolandırıcılıga gırer sıze ayıplı malı bılerek satmıslar sıkayet edıcegınızı soyleyın bence

Bugün iade için Bimeks'e gittim. Müdür beyin teşrif etmesini beklerken, o esnada mağazada bulunan müşterilerden biri hangi tv'yi aldığımı sordu. Ben de yüksek sesle açtım ağzımı yumdum gözümü... :)

Mağazadaki müşteriler beni dinledi. :)

Sonra iadeyi yaptım ve çıktım. Sorun Bimeks'te miydi? Bilmiyorum. Ama şube kesinlikle oldukça lakayıt!

Hayırlı olsun sorunu çözmeniz sevindirici !

Geri