- Konuyu Başlatan
tamm hocam yarın size haber vereceğim burdan elimden gelen yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz...Diğer arkadaşlara çağrım şudur.Sizlerde de bu kitaplardan olanlara ;sözüm az çok sitenin genel çoğunluğunda bu kitaplardan vardır.Ama diğer akrabaları için bu ilkoklu kitapları biriktirilmektedir.Verdiğiniz akrabalar kendine kitap alabilecek güçteyse bunları alamayacak olan arkadaşalar yollayın derim.O gücü yetenler nasıl olsa bi şekilde alır.Ama bu çocuklar doğusu olsun batısı olsun alım güçleri çok azdır.Kitap olmayanlar ise etrafına sorsunlar bende yok diye bırakıp gitmesinler.Birlikte bi güç olmazsak hiç bişeyin üstesinden gelemyiz arkadaşlar benim düşüncem.Özellikle ANKARA ekibi için diyorum sorsun soruştursun etrafına Ankara'da topladığımız kitapları işe yarayacak herneyse toplayıp yollayalım Ankara'da ben bnu üstlenmeye hazırım.Savaşmakla bitmez VATANI KORUMAK...
ilginize tekrar tekrar teşekkür ederim..dediğim gibi birşeyler yazmış olmanız bile Türkiye'nin en geri kalmış ilçesinden birinde kendini yanlız hisseten biz öğretmenleri mutlu edecektir.