opel vectra 2005 1.6 nın termostatını sökmek istiyorum bu araca zarar verirmi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hararet yapıyor araba müşüri degiştirdim suyunu kontrol ettim ama yinede sebebini bulamadı hararaet 90 95 i geçiyor bunun için sökmek istiyorum vectra c lerin termostatı sabit degil sökülüyor yinede sıkıntı olurmu acaba kısın geri takarım surda üç ay falankaldı
Benim termostatda bozuk galiba yokuş aşağı eğer biraz fazla ise dibe kadar indiği oluyor. Kendimiz degistirebilirmiyiz forma yeni uyeyim eğer resimli anlatım varsa sitede linkini gönderirseniz sevinirimIsı araçlar için önemlidir, termostatı söktüğünüzde uzun yolda özellikle rampa inişlerinde aracın ısısı hızla düşer, ısının kısa zaman aralıklarında bir düşüp bir yükselmesi de zararlıdır.
Ben dün uzun yoldaydım, hava asfaltı eritecek kadar sıcaktı. Zaman zaman 120 km ve üzeri hızlara çıktım, aracın hararet göstergesi rampa çıkışları haricinde sürekli mavinin biraz üzerinde durdu, demek ki termostat olmasaydı aracın motor sıvısı ideal sıcaklığa ulaşamayacaktı.