termostat sorunumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arakdaslar meraba benım aracın harareti yukselmıyor sorun termostat olabılırmı seksene kadar yukselıyor bırıncı vıtesle gidersem eger:bir: yoksa hararet yerlerde:D yardımcı olabılırmısınız aracım astra g 1999 model

Sıkıntı termostat gibi...

bozulmuşmudur acaba acaba fiyatları nerelerde bılgınız varmı gokay bey

bozulmuşmudur acaba acaba fiyatları nerelerde bılgınız varmı gokay bey

71.12 tl... geogle amcama sorunca söylüyor :cool:

Son düzenleme:
ihmale gelmeyecek bir parça. değiştirmekte fayda var.

benim 2004 astra g de aynı sorun var bende bu hafta sonu değiştiricem termostatın arızalı ben kesin teşhisi koydum hatta termostat ı bile aldım orijinal GM 55 TL kışın ihmal etmemek gerekir Allah korusun çatlağa kadar götürür.

o zaman bende degiştiriyım hemen dun aksam ve bugunde hararet hiç oynamadı yerınden inşallah bende bu hafta degiştiriyim tesekkurler arkadaslar

Bu tür parçalar aksatmaya gelmez. Eski arabamda devirdaim pompası sıkıntılı idi. Fiyatı 70TL idi. Usta bir süre daha idare eder ama kesin değişmesi lazım demişti. Bir süre daha idare ederse o zaman haftaya değiştiririz dedim. Sen bilirsin dedi ve 3 gün sonra yolda kaldım. 1500 TL masraf çıktı 70TL lik parçayı değiştirtmediğim için.

Eğer arızalı ise fazla bekletmeden değiştirmenizde fayda var.

haklısın zaten küçük arızalar giderilmediği için büyük sorunlar (masraflar) açıyo malesef ben hemen değiştiriyim en iyisi

Geri