Termosifon tavsiyesi...

1- baymak - demirdöküm derim ben gerçi kendim arçelik kullanıyorum 4 yıldır sorun yok ama sana tavsiyem enerji değerlerine iyi bak sonuçta elektirik faturana artı bir yük binecek belki daha tasarruflu olanları daha pahalı olacaktır lakin aradaki fiyat farkını tedaşa kat ve kat ödeyebilirsin..

Aşağı yukarı hepsi aynıdır bu fiyat çevresinde bende daha önce Siemens vardı çok güzeldi fakat 6. yılı doldurmaya başlayınca alttan su kaçırmaya başladı.Bende Vestel aldım ömrü yaklaşık 4-5 yıl gibi düşünüyorum termosifonun bozulsun direk yenisiyle değiştiririm.

Hatta sizin seçeneklerde ki ürünü kullanıyormuşum :) 2 yıl oluyor yaklaşık bir problem yok F/P olarak iyi. Sanırım diğer ürünlerde anlık sıcaklığı göstermiyor bu termosifonda önemli bence.

8yildir vestelin montajini yapiyorum bugune kadar ariza veren termosifon sayisi bir elin parmagini gecmez vestel dusunurseniz trv80e alin
ayrica yazdigin fiyat bira sisirilmis 300e alirsiniz

2004 yılından beri baymak konfor 60 kullanıyorum tık demedi maşallah.
hem şık hemde dayanıklı.
dikkat etmen gereken sıcak suyu alacağın yere yakın montaj yaptırman, emniyet ventiliyle oynatmamandır.
ayrıca elektrik tüketimi için aö kapa yerine belli bir ısıda sabit tutarsan daha ekonomik olur.

4 yıl önce aldığım demirdöküm 65lt termosifon maşallahı var tık demedi...kullanan birisi olrak tavsiye derim..

Demirdöküm Termosifon alındı arkadaşlar yorumlar için teşekkürler... :bir:
-------------------------------------------------------------------------
Şimdi Tv alma zamanı, Yeni ev kuruyoruz,
Lcd, Led, Smart, D-smart (!) :dil: bunlar nedir biri izah edebilir mi :D
Smart Tv'lerde Facebook Youtube logoları falan var, internete giriliyor sanırım bunlarla ama nasıl? Klavye olayı nasıl oluyor? Wireless'tan mı alacak neti Tv?
Kullandığınız önerebileceğiniz bir model var mı?

LG'lerin ve Samsung'ların çok iyi olduğunu duydum ben...

(Bu arada bütçe azami "2000 TL"...)

Son düzenleme:
Hocam, kablosuz ağ bağlantısına bağlanan dahili modeme sahip TV'ler sözünü ettiklerin. Ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaş çok saçma olduğunu söylemişti. Hiç kullanışlı değilmiş. Ben ilerde normal bir LED TV alıp dizüstü ile bağlantı yapacağım. Kablosuz klavye ve fare ile tadından yenmez olur.

82 ekran LED Samsung yada LG'de özelliğe doyarsın.

Geri