Termosifon tavsiyesi...

ksk_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Termosifon Tamam; Şimdi TV tavsiyesi...

Arkadaşlar soğuk memleketteyiz malum, yeni eve taşınıyoruz, termosifon bakıyorum tavsiyelerinize açığım... 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum...

1. Demirdöküm Titanium DT2 65 LT. (329 TL)
2. Ariston Shape Eco Termosifon 65 LT. (329 TL)
3. Vestel TRV80 80 LT. (399 TL)

bu üçü arasında gidip geliyorum... Bu modellerden veya başka model kullananların düşüncelerini bekliyorum...

-----------------------------------------------------------------------

Tavsiyeleriniz üzerine Koçtaş'tan Demirdöküm Termosifon aldım arkadaşlar teşekkürler... :)

Şimdi Tv alma zamanı, Yeni ev kuruyoruz, Lcd, Led, Smart, D-smart (!) :dil: bunlar nedir biri izah edebilir mi :D
Smart Tv'lerde Facebook Youtube logoları falan var, internete giriliyor sanırım bunlarla ama nasıl? Klavye olayı nasıl oluyor? Wireless'tan mı alacak neti Tv?

Son düzenleme:
Benim tercihim: Demirdöküm Titanium DT2 65 LT.

Benim tercihim: Demirdöküm Titanium DT2 65 LT.
en kuvvetli ihtimal bu gibi... adamlar bu işin membağından geliyor sonuçta... Ariston çok arıza yapıyor diye duydum, Vesteli'de abim kullanıyor çok memnunum diyor ama güvenemiyorum bir türlü...

Vestel'in şofbenini kullanıyorum memnunum. Ancak termosifonda işler ne olur bilmiyorum.

Üçü arasında fiyat-kalite-marka oranlaması yaparsak Demirdöküm olmalı gibi geliyor.

usta demırdokum al kafan rahat olsun kı sunuda unutma dıger markaları bıle alsan ıclerını hep demırdokum yapıyor en eskı ve bu ısı yapan fırma demırdokum.

bencede termosifonda gerçekten demirdöküm aralarındaki en iyisi.

demirdökümden şaşma.Ancak ısıtıcı yeşil olsun.Kaplama yeşil olunca kireç toplamaz ve dayanıklı olur.

bencede demirdöküm 2 termisifon kullandık belli zaman sonra kazanlar da çatlama oluyor demirdöküm bu konuda iyi

demirdöküm titanium 65 lt yi kullanıyorum, 2 senedir. herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.
bu arada vestel'i de iş arkadaşım 2 yıldır kullanıyor. onda da hiç sıkıntı yok,

şöyle bi durum var burada, aşağı yukarı aynı fiyata demirdöküm'ün mekanik modeline karşılık vestelde elektronik ürün alabilirsin.

Demirdöküm yada Vaillant alın kafanız rahat etsin hocam.

Geri