terkedildim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu akşam yapayalnızım nişanlım beni 2.defa terketti tabi bendeki gururda kimsede yoktur ölsem gitmem ayağına biliyorum o hiç gelmez ..ne olucak şimdi tamda evlilik hayali kurarken yapılırmı bu bana offf offfff offffff:cry::cry:

hmm zor bi durum öncelikle sakin kafayla düşün neden sonra çözüm yolunu ara objektif olarak bakmaya çalış olaya ozmn belki bi çıkar yolunu bulursun ayrıca allah sabır versin

kardeşim aşkta gurur olmaz! seviyorsan, ve onun da seni sevdiğinden eminsen! olan olayları, kendini onun yerine koyarak düşün, o şekilde ne yapardın herşeyi düşün ve özürdileyeceksende git özürdile ama sen haklıysan o bi şekilde geri dönecektir zaten! ama haksızsan güzel bi çiçek yaptır git yanına, '' sana bu çiçekleri barışmak için değil senin güzelliği kıskansınlar diye aldım '' gibisinden birkaç güzel söz et, kalsik ama olsun, kalsikler her zaman işe yarar! sonra mutluluğa devam edin güzel kardeşim! gurur neymiş yaaaaaa?

ya en cok anlamadığımda ve bi aptallığımda ben o kız için 5.katın üstüne cıkmıştım ve atlayacam demiştim bütün herkese rezil oldum bütün televizyonlarda cinnet gecire genç ve sevdiği kızdan karşılık bulamayınca intihara kalkıştı diye bütün anahaber bültenlerdinde cıktım :hıh::hıh:

zor bir durum allah gönlüne göre versın

allah kolaylık versin o kadar seviosan düzelir o senin nekardar sevdiğini biliodur bence

yaw ben senin kadar rezil olmadım ama :) bende yedim o haltın değişik bi versiyonunu!!! ama sevmek öyle bir duygu ki? enteresan! tolstoy'un bir lafı vardır; ''güzel olan sevgili değil, sevgili olan güzeldir!'' birini gerçekten seviyorsan onu hep mutlu etmeye çalışırsın, kötü yönlerini görememeye başlarsın, o sana mükemmelmiş gibi görünür, kızamazsın, sinirlenemezsin veya kızsanda onu görünce, yan yana gelince yumuşarsın! üstad sen bu kız için intiharı gerçekten göze aldıysan, onu gerçekten çok seviyorsun! ondan özürdilemen intihar ettiğin günki kadar rezil olmaz! sadece özürdilediğini o bilir ve sen onun gözünde yücelirsin! gel bu kardeşini dinle, özürdile! kaybedeceğin hiçbişey olmaz!

tamam seni dinliyorum arkadaşım yarın gidip bi güzel cicek yaptırıp götüreyim ya ama kesin bitti falan diyo

2 gün müsade et zaten istiyor ise sende varsan tatlıya bağlanır yok derse zaten haketmiyordur evliliği tabi sen çok büyük bi hata yapmadıysan geçerli bunlar.

Geri