!!!!tereddutteyım hangı marka!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar suan corsa c aracımın uzerınde bulunan goddyear marka duragrıp modelı lastıkler var fakat ömru bıttı bana yumusak ve uzun ömurlu bır lastık ne tavsıye edersınız goodyear sert ve bıraz erken deforme oluo ben fulda yokohama veya petlas arasında gıt gel yapıom yardımıcı olursanız sevınırım

yumuşak hamurlu ise en iyisi michellin dir.. tavsiyem.

yumuşak ve uzun ömürlü lastik olmaz ancak yumuşak lastik istiyorsan michelin olabilir

michelin tavsiye ederim. Ben michelin aldım ve güvenle kullanıyorum.

michelin yumuşak ve güzel lastiktir ( türkiye şartlarında bombe ve yarılma ihtimali yüksektir )

Brıdgestone ( güzel lastiktir, eksi yanı 2 yıl içinde sertleşmeye başlar )

bunlar bu sekilde bilinir genelde benim tercihim Brıdgestone Olmuştu ( Turanza ER 300 ) Çok memnunum ama bundan sonra lastik olarak Petlas Alıcam Öneririm :)

bridgestone çok çabuk çatlıyor bizim yatan bir rover 75 vardı az çalışıyordu lastik yanlardan yanaklardan hep çatlamışdı 2 yıllıkda lastikdi toplasan o arabanın üstünde 30 bin km ya yapmışdır ya yapmamışdır yani tertemiz lastikler yanlardan hep çatlamışdı..

benim hayatımda memnun kaldığım iki marka oldu biri michellin biride dunlop dunlop zaten boeng uçaklarınında lastiklerini üreten firma...

yokohoma çok iyi ve toyo performans serileri

usta petlas ucak lastıklerı uretıyor sen dusun artık bncede petlas yokohoma arkdasın aracta vardı ıgrenc bı lastık

usta petlas ucak lastıklerı uretıyor sen dusun artık bncede petlas yokohoma arkdasın aracta vardı ıgrenc bı lastık

petlası hiç denemedim ama uçaklar için lastik üretiyor olması çok iyi bir referans değil mi sizce.

Geri